Cum îţi albeşti dinţii cu coajă de banană

Bananele sunt gustoase, foarte sănătoase și te poți folosi și de cojile lor în moduri neașteptate. Am strâns câteva exemple pentru tine.

09 dec. 2014, 09:49
Cum îţi albeşti dinţii cu coajă de banană

Tratezi hemoroizii cu coaja de banană

Coaja de banană nu ar mai trebui aruncată la coșul de gunoi, mai ales dacă suferi de anumite afecțiuni și îți dorești să apelezi la tratamente naturiste. Procedeul nu este cel mai plăcut – masează zona dureroasă cu interiorul cojii de banană, apoi fă un duș călduț. Repetă procesul până scapi de problemă.

Albește-ți dinții cu coji de banane

Îți albi dinții în mod natural dacă îi freci în mod regulat cu interiorul unei coji de banană. Pur și simplu trebuie să zâmbești larg, apoi să folosești coaja pe post de periuță de dinți. Fă acest lucru în fiecare zi, o dată pe zi, timp de o săptămână ca să observi diferența.

Tratezi acneea cu coajă de banană

Există numeroase tratamente naturale ale acneei și nu strică să-l încerci și pe acesta. Este de ajuns să masezi zona afectată cu interiorul unei banane în mod regulat și în timp coșurile vor dispărea.

Tratezi ciupiturile de insecte

Cele mai multe ciupituri de insecte se umflă, se înroșesc și îți dau mâncărimi neplăcute. Le poți vindeca rapid cu o coajă de banană, pe care o masezi direct peste zona afectată. Senzația de mâncărime dispare, iar ciupitura se vindecă mai repede.

Coaja de banană ajută la tratarea psoriazisului

Pe lângă faptul că îți poate hidrata pielea, coaja de banană poate fi folosită și la tratarea psoriazisului: pur și simplu masează pielea cu interiorul cojii de banană în fiecare zi și vei vedea cum urmele dispar.

Tratezi negii cu coaja de banană

Ca să începărtezi un neg neplăcut, este de ajuns să îl ”pansezi” cu o bucățică de coajă de banană (cu interiorul acesteia direct pe neg). Schimbă coaja de banană folosită de trei ori pe zi, iar într-o săptămână sau două negul va dispărea, scrie avantaje.ro