Cum îţi alegi parfumul perfect

Alegerea unui parfum nu e deloc atât de simplă cum pare iar.... „îmi place cum miroase” ar trebui să fie abia în coada listei criteriilor tale.

RomaniaTV.net
06 dec. 2013, 10:42
Cum îţi alegi parfumul perfect

Vrei să-ţi schimbi rujul, fardul de pleoape sau să-ţi reînoieşti garderoba! Nimic mai simplu; alegi nuanţa care te prinde, iar la haine ţii cont de măsură şi forma trupului tău. Pentru o cremă, iei în calcul tipul pielii tale şi necesităţile. De ce-ar fi mai dificilă alegerea unui parfum?

Puterea erotica a parfumului

Arome pe note

Orice parfum are trei rânduri de note, denumite în ordinea în care sunt percepute: notele de vârf sunt cele care se evaporă primele, cele de mijloc se dezvoltă abia mai târziu după pulverizare şi notele de bază, care reprezintă parfumul şi care vor persista pe piele. De aceea, niciodată n-ar trebui să decizi că vei folosi un parfum după ce ai simţit mirosul din flacon.

4 reguli pentru a alege parfumul perfect pentru iarna

Ştii, probabil, faptul că acelaşi parfum poate mirosi diferit pe pielea mai multor persoane, din cauza Ph-ului pielii. Ritmul de evaporare al primelor note depinde de fiecare în parte, iar persistenţa notei de bază variază de la o piele la alta (pe pielea uscată se evaporă cel mai repede).

Citeste mai multe despre parfum pe Cosmopolitan.ro.