Cum îţi dai seama că persoana dragă care ţi-a murit mai este lângă tine

Durerea pe care o simțim atunci când pierdem pe cineva drag este greu de explicat în cuvinte. Ne dorim să putem da timpul înapoi și să fim cât mai mult în prezența acestei persoane, însă, din păcate, acest lucru nu se poate. Există însă semne pe care acestea ni le trimit dincolo de moarte.

RomaniaTV.net
13 nov. 2015, 11:48
Cum îţi dai seama că persoana dragă care ţi-a murit mai este lângă tine

Le simți mirosul

Când spiritul unei persoane dragi este în preajma ta se poate manifesta în numeroase feluri, iar mirosul poate realiza o conexiune foarte puternică. Mirosul de parfum, mireasma de tutun sau de pipă emanate de persoana iubită în timpul vieții le poți resimți și după ce aceasta a dispărut. Acesta este un semn că spiritul persoanei decedate este în preajma ta.

Citeşte şi  Ce se întâmplă înainte de moarte? Chimiştii explică cum se simt oamenii înainte de evenimentul nefericit VIDEO

Îți apar în vise

Este unul dintre cele mai bune moduri în care persoana comunică din lumea de dincolo cu tine. Subconştientul nostru este mult mai deschis lumii spirituale, permițând spiritelor să pătrundă, la rândul lor, în lumea noastră. Visul este un produs al subconștientului, motiv pentru care apariția persoanei pe care ai pierdut-o în timp ce dormi poate fi un semn că ea este încă prin preajmă.

Citeşte şi  Compatibili până la moarte. Cinci combinaţii de zodii care se potrivesc de minune

Îți dispar lucruri din casă

Te înfurii teribil atunci când îți cauți un lucru pe care știi sigur unde l-ai pus, dar nu îl mai găsești. Te gândești, faci tot felul de reconstituiri în minte și ajungi la aceeași concluzie: în locul unde te afli, exact acolo era. Numai că acum a dispărut. Ei bine, se pare că spiritelor le place să facă și farse, așa că privește-o ca pe ceva pozitiv. Cineva drag îți trimite semne.

Citeşte continuarea pe unica.ro