Cum îţi dai seama dacă bărbatul care te-a cucerit este însurat sau nu

Fie că vor doar o noapte de sex, fie că te vor amantă fără pretenţii e bine să ştii câteva trucuri cu care îl poţi descoperi pe bărbatul căsătorit, scrie eva.ro.

RomaniaTV.net
30 iul. 2012, 17:31
Cum îţi dai seama dacă bărbatul care te-a cucerit este însurat sau nu

1. Are urmă de verighetă pe deget. În cazul în care nu uită să-şi scoată verigheta, poţi vedea dacă are sau nu o urmă pe inelar. Urma de verighetă poate indica şi un bărbat proaspăt divorţat sau un văduv.

2. Nu-ţi notează numărul de telefon. Când îţi cere numărul de telefon şi-ţi spune că „Am o memorie excelentă! Îl ţin minte!” nu este neapărat un semn bun. Este posibil ca bărbatul să nu vrea să-şi noteze numărul de telefon al femeilor de teamă ca nu cumva soţia să-l găsească.

3. Îţi respinge apelurile în mod repetat şi preferă să vorbiţi prin mesaje. Deşi poate fi vorba de obligaţii de serviciu, acest semn poate însemna şi că ai de-a face cu un bărbat însurat.

4. Evită să ofere informaţii personale. Bărbatul căsătorit nu se arată prea încântat să răspundă la întrebări personale, să discute despre familia lui sau despre locul de muncă.

5. Nu răspunde la telefon de faţă cu tine. Este bine să fii precaută şi din acest punct de vedere, deoarece poate bărbatul respectiv îţi ascunde ceva.

6. Are maşină de familie. Fie că are jucării, sau este vorba de un autoturism mai mare potrivit unei familii, maşina îţi poate spune multe despre un bărbat, de aceea este bine să nu ignori indiciile ce îţi stau la îndemână.

7. De obicei alege el locul şi ora întâlnirii. De cele mai multe ori vrea să hotărască el unde şi când vă întâlniţi, poate chiar imediat după ce termină el serviciul.

8. Se comportă diferit atunci când vă întâlniţi cu un cunoscut de-al lui. După ce a flirtat cu tine, vă întâlniţi cu o persoană cunoscută lui şi îşi schimbă brusc atitudinea. Este posibil să te prezinte doar cu numele sau să nu te prezinte deloc. Asta poate însemna că nu vrea să fie „prins cu alta” pentru că este căsătorit sau are o relaţie stabilă.