Cum îţi faci partenerul să se simtă special

Relația dintre o femeie și un bărbat trebuie să fie specială, înainte și după căsătorie. Indiferent de cât de mult timp a trecut de când sunt împreună, partenerii trebuie să se respecte și să se iubească. Știm că femeile trebuie să fie răsfățate de iubit/soț, dar și tu îl poți face să se simtă special. Iată cum!

RomaniaTV.net
14 feb. 2018, 09:42
Cum îţi faci partenerul să se simtă special

Complimentează-l

Nu numai femeile trebuie complimentate pentru felul în care se îmbracă, ci și bărbații. Spune-i vorbe frumoase când pleacă la muncă, când își pune o cravată nouă sau când are părul ud după ce a ieșit de la duș. Arată-i cât este de important pentru tine!

Sprijină-l în tot ce face

Dacă partenerul tău este indecis în legătură cu rezolvarea unei probleme, arată-i că ești lângă el indiferent de situație. Încurajează-l să ia cele mai bune decizii, redă-i încrederea și ajută-l să gândească logic și pozitiv.

Citeşte şi Zodiile care nu ar trebui sub nicio formă să construiască o relaţie. Sunt prea nocivi împreună

Încurajează-l să-și ofere timp

Și bărbații trebuie să aibă grijă de ei. Este important să-și facă timp pentru sport, îngrijire personală, prieteni.

Laudă-l în public

Nu ezita să-l vorbești de bine (de rău) pe partenerul tău când ieși cu prietenele. Acest lucru va ajuta la construirea unei imagini în mentalul celor care nu-l cunosc. În plus, el va aprecia și se va comporta la fel ca tine.

Ascultă-l când vrea să-ți vorbească

Fii acolo pentru partenerul tău când are nevoie. Evită să îl repezi și să te prefaci că-l asculți. Ascultarea și, implicit, comunicarea vor ajuta relația voastră să reziste cât mai mult timp.

Citeşte şi Toată lumea îşi doreşte o iubire ca a lor. Top 5 suflete-pereche ale zodiacului

Oferă-i ajutorul tău când are nevoie în munca sa

Se întâmplă de multe ori să ne luăm să lucrăm acasă, nu-i așa? Dacă este o muncă la care îl poți ajuta, spune-i. Astfel îi vei arăta că îl iubești și sprijini în toate.

Invită-l în oraș

Mergeți să beți o cafea, un ceai sau să luați cina împreună. Arată-i că este o prioritate pentru tine, că ai nevoie de el și că îți face mare plăcere să-ți petreci timpul liber alături de el. Repetă „ieșirea” măcar o dată pe lună. În plus, este o ocazie bună ca să discutați și să vă cunoașteți mult mai bine, mai ales dacă sunteți la începutul relației.

Surprize când partenerul tău are aceeaşi zodie