Cum îţi găseşti motivaţia în tot ceea ce faci. Sfaturi de la o femeie de succes de la Hollywood

O persoană motivată are parte de o viaţă frumoasă. Jennifer Jojnson (JJ) deţine un studio de dans, iar ca şi cliente le are pe Beyonce, Lil Wayne şi Jessica Alba. I-a plăcut să danseze încă de la 8 ani, iar în timpul facultăţii, fiind instructoare de dans, s-a hotărât să-şi facă curaj şi să înceapă o afacere pe cont propriu. Este atât de bună în a preda dansul, încât, acum, este căutată de mari staruri de la Hollywood. Ea ne da câteva sfaturi despre cum poţi fii motivată la serviciu şi în viaţa particulară, şi cum viaţa ta poate fi influenţată de asta.

RomaniaTV.net
26 dec. 2014, 06:15
Cum îţi găseşti motivaţia în tot ceea ce faci. Sfaturi de la o femeie de succes de la Hollywood

1. Niciodată nu e prea târziu să-ţi atingi scopurile. Dacă toată copilăria ta ai stat cu nasul în cărţi, nu înseamnă că nu poţi avea  un corp de dansatoare. Cu ambiţie şi multă muncă poţi arată şi te poţi mişca ca o dansatoare, dacă asta îţi doreşti. 

2. Vei ştii că ţi-ai găsit pasiunea când sacrificiile şi munca până la epuizare nu te descurajează. “Pentru că iubesc ceea ce fac, nu mi se pare că muncesc” spune JJ. Se simte binecuvântată că şi-a găsit pasiunea încă de copil. “ Dacă simţi în mod constant că sacrificiile pe care le faci pentru munca ta nu sunt recompensate, atunci înseamnă că nu ţi-ai găsit pasiunea, şi că ar trebui să-ţi găseşti un alt serviciu”.   

Cum sa te trezesti mai usor dimineata

3. Consideră sala de sport că fiind podiumul tău personal – e mai amuzant aşa! “Nu îţi pierde niciodată feminitatea. Mereu folosesc mascara când sunt la sală, dar doar atât, pentru că transpire foarte mult. Când termin antrenamentul mă transform într-o păpuşă” spune JJ. Atunci când te simţi bine în interior, e plăcut să se reflecte asta şi în exterior, arătând la fel de bine.

4. Nu lăsa frica să te paralizeze. Când îmi iau următorul salariu? Cum o să se dezvolte afacerea mea? Sunt suficient de talentată? Acestea sunt întrebări care te pot descuraja atunci când începi propria ta afacere, dar JJ spune că nu trebuie să te lase să-ţi pierzi ţelurile. În loc să se sperie şi să se facă mică, JJ îşi imaginează toate lucrurile pe care şi le doreşte să se întâmple, şi apoi porneşte în căutarea lor.

Vezi Cum iti gasesti motivatia in tot ceea ce faci pe cosmopolitan.ro