Cum îţi păstrezi contul de Facebook în siguranţă

Facebook a adăugat nou conținut secțiunii ”Privacy basics” unde detaliază numeroase aspecte legate de securitatea contului și confidențialitate.

05 apr. 2015, 08:29
Cum îţi păstrezi contul de Facebook în siguranţă

„Privacy Basics” a fost adăugată pe Facebook în luna noiembrie a anului trecut și includea diverse materiale care detaliau interacțiunea cu alții, ce poți vedea și informațiile la care ceilalți utilizatori au acces. De atunci, au fost nu puține cazurile în care utilizatorii credeau că anumite informații sunt confidențiale, când de fapt acestea erau accesibile publicului larg. În aceste condiții, rețeaua de socializare a adăugat o nouă secțiune denumită „Cum îți poți menține contul în siguranță”.

Toate informațiile furnizate în această secțiune sunt structurate în funcție de subiect. Pe lângă informații legate de parole și cum vă puteți crea o parolă mai sigură, Facebook indică și situațiile în care este recomandat să ieșiți din cont. Conturile pot fi atacate prin diverse metode, fie că este vorba de phishing, furtul parolei, hacking sau spam. Pentru fiecare dintre acestea, aveți răspunsuri în noua secțiune.

Citeşte mai mult pe playtech.ro