Cum îţi poate influenţa vremea starea de spirit, în funcţie de temperatură

Starea vremii ne influenteaza starea de spirit mai mult decat credem noi. Cu totii resimtim aceasta influenta, unii intr-un mod mai puternic, iar altii resimtim aceasta influenta mai putin.

RomaniaTV.net
21 iul. 2015, 05:21
Cum îţi poate influenţa vremea starea de spirit, în funcţie de temperatură

Se stie ca intotdeauna clima si atmosfera influenteaza intr-un mod pozitiv sau negativ starea noastra fizica de sanatate sau mentala. Cele mai resimtite schimbari ale starilor de spirit si de sanatate sunt la schimbarile anotimpurilor. Oamenii manifestand aceste astenii la nivel fizic dar si mental.

Temperatura scazuta

Vremea rece favorizeaza depresiile sau duc la agravarea acestora in caz ca acestea existau, datorita faptului ca noi petrecem mult mai mult timp in casa, neavand foarte multe optiuni inafara.

Vremea rece mai favorizeaza tulburarile psihice, pot cauza aparitia migrenelor, poate duce la stari de oboseala, somnolenta si chiar depresii, iar cele mai afectate persoane sunt cele care sufera de ulcer.

Persoane meteosensibile
Persoanele meteosensibile sunt acelea care sunt foarte usor influentate de schimbarile meteo. La schimbarile bruste de temperatura, acestea se confrunta cu stari de ameteala, oboseala, migrene si chiar tulburari psihice.

Continuarea pe Lyla.ro.