Cum îţi pot afecta viaţa sexuală cele mai bune prietene

Pentru o femeie, a avea cel puţin o prietenă bună este ceva esenţial pentru bunăstarea ei psihică şi emoţională. Dar există un moment în care o prietenie cu o femeie poate strica. Mai exact, poate afecta viaţa sexuală.
Alina Costache
13 iun. 2013, 07:37
Cum îţi pot afecta viaţa sexuală cele mai bune prietene

Sexul este ceva personal si nu priveste pe nimeni altcineva in afara de parteneri. Insa, ca fiinte sociale, oamenii vorbesc despre experientele lor sexuale, iar acesta deschidere poate chiar sa afecteze viata sexuala, mai ales daca are loc in fata prietenelor.

Femeile fata de femei pot fi foarte generoase, dar in acelasi timp foarte crude, mai ales cand vine vorba de sex. Femeile tind sa-si judece mai mult prietenele care povestesc despre experientele lor sexuale decat barbatii.

De altfel, exista anumite femei, destul de multe chiar, care refuza prietenia unei alte reprezentante a sexului frumos daca afla ca a avut multi parteneri sexuali. Bineinteles, asta nu inseamna ca nu pot avea o relatia de complezenta cu acea femeie considerata cel putin „promiscua”, insa, cu siguranta, cea care a fost deschisa cu privire la viata ei sexuala se va alege cu numeroase vorbe rautacioase spune la adresa ei in alte cercuri.

Femeile sunt mai complicate si mai duplicitare decat multe persoane au impresia. Desi pot da dovada de solidaritate feminina, de deschidere emotionala, de sustinere, femeile tin, de regula, foarte mult la principiile lor.

Continuarea pe Lyla.ro

Spynews
Crimă înfiorătoare în Spania. Un bărbat și-a ucis soția româncă și pe fiul ei, după o ceartă în familie. Un muncitor român a privit toată scena
Bzi.ro
Jador a transmis că Oana Ciocan este însărcinată: „Abia aștept să fim trei!”
Fanatik.ro
Leguma banală pe care trebuie să o ai la masă. Crește peste tot, dar românii nu prea o includ în meniu. Se feresc de ea, deși e ieftină și se gătește în multe feluri. Face minuni pentru glicemie
Capital.ro
A MURIT chiar astăzi, 8 iunie. Zi de doliu pentru TOATĂ LUMEA presei
Playtech.ro
Acești români, venituri mai mici de la 1 iulie! Riscă să își piardă tichetele
DailyBusiness
Mare atenție când vă alimentați mașinile! Riscați să fiți păcăliți!
Adevarul
Planul Germaniei în caz de război cu Rusia. Populaţia, îndemnată să îşi amenajeze adăposturi în locuinţele proprii
Spynews
Cum să îți speli prosoapele de plajă corect. Așa vei scăpa de reziduri, bacterii și de mirosurile neplăcute
Spynews
O fetiță de 6 ani a fost omorâtă, după ce s-a rupt o bucată dintr-o rachetă de badminton. Incidentul s-a produs sub privirile părinților: ”A intrat în craniul...”
Evz.ro
Kate Middleton, gest emoționant, în ciuda cancerului. Ce a făcut viitoarea regină
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. S-a văzut prea mult prin costumul de baie al Cristinei ICH, „nora” lui Pițurcă
wowbiz.ro
Pepe s-a trezit cu un mesaj din partea fostului soț al Ralucăi Pastramă, chiar în ziua nunții! Ce i-a scris Ibrahim? A reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată
Cancan.ro
S-au căsătorit! Într-o discreție totală, Răzvan Simion și iubita lui, Daliana, au făcut pasul cel mare
Playsport.ro
Era una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România, dar a renunțat la TOT! INCREDIBIL: cu cine se iubește astăzi!
kanald.ro
Mesajul plin de durere al dirigintelui Patriziei Cormos, înainte de înmormântare! „Ce-ți veni să ne convoci la această prematură reuniune de clasă”
Capital.ro
SCANDAL monstru în TRANSILVANIA. Se întâmplă chiar înainte de alegeri: Pur şi simplu minte
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
VIDEO Vieți curmate mult prea devreme. Bianca și Patrizia, tinerele care au sfârșit îmbrățișate în apele unui râu din Italia, conduse pe ultimul drum
substantial.ro
România la coada clasamentului turistic: doar 20% din nopțile de cazare rezervate de străini
MediaFlux
DOLIU în ROMÂNIA! A murit un mare ROMÂN
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'