Cum îţi va merge în căsnicie în funcţie de data la care ai făcut cununia religioasă. Mihai Voropchievici dezvăluie caracteristicile cifrei de destin a căsniciei

Ziua în care alegi să te cununi religios poate influența în bine sau în rău cursul căsniciei, spune numerologul Mihai Voropchievici.

03 mai 2022, 11:04
Cum îţi va merge în căsnicie în funcţie de data la care ai făcut cununia religioasă. Mihai Voropchievici dezvăluie caracteristicile cifrei de destin a căsniciei

Cum îţi va merge în căsnicie. Așadar, înainte de a programa acest eveniment important din viața ta, calculează-ţi cifra de destin pentru data căsătoriei. Calculul este simplu: se aduna toate cifrele din data respectivă – ziua, luna şi anul – şi se reduce totul la o singură cifră. Concret, dacă ai ales să te cununi religios pe 1.06.2023, cifra destinului căsătoriei este 5 (1+0+6+2+0+2+3=14=1+4=5).

În emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3, Mihai Voropchievici a dezvăluit cum va evolua căsnicia în funcţie de numărul destinului.

Cum îţi va merge în căsnicie. Cifra 1

Mariajul va fi dominat de neînţelegeri din cauza egoismului. Fiecare îşi va dori să conducă. Tendinţa la nuntă este ca doamna să-l calce pe domn pe picior. Fiecare va încerca să-şi domine partenerul.

Cifra 2

Vor avea o căsătorie cu suişuri şi coborâşuri. În prima parte a căsniciei le merge ca pe roate, apoi întâmpină probleme în comunicare. Lipsa de comunicare distruge mariajul. Ei vor rezolva acele probleme care pot duce la un divorţ iminent.

Citeste si Horoscop Urania: Cele mai mari cumpene ale vieţii tale în funcţie de zodie

Cifra 3

Ei au pus-o de câştig. Vor avea o căsătorie fericită. Vor avea un cuplu armonios şi totul se bazează pe glume. Este o căsătorie de succes. Aveţi toate ingredientele să formaţi un cuplu fericit.

Cifra 4

Au o oportunitate nemaipomenită. Cuplul care are 4 este un fel de cuplu care va căuta în permanenţă ca unul să se sacrifice pentru celălalt. Unul dintre soţi va trebuie să renunţe la o independenţă financiară.

Cifra 5

Nunta va fi făcută în secret. Sunt foarte discreți. Nu le place zgomotul. Vor avea alături familia şi prietenii.

Cifra 6

Niciodată nu vor să împartă conducerea. La un moment dat se plictisesc să împartă. Datorită iubirii şi respectului pe care îl au, vor depăşi multe obstacole. Cad la pace la un moment dat.

Cifra 7

Îşi construiesc un imperiu, totuşi să nu ajungă să se dedice prea mult domeniului financiar. Banii sunt făcuţi să întreţină fericirea. Să nu uite să petreacă timp unul cu celălalt.

Citeste si Horoscop mai: Cele 6 zodii care atrag banii ca un magnet in luna cireselor in parg

Cifra 8

Tandreţea nu va fi lipsită din căsnicia lor. Sunt manieraţi şi atenţi la detalii. Se vor răsfăţa unul pe altul.

Cifra 9

Este cifra de aventură. Căsătoria dumneavoastră va fi o aventură. Va fi făcută pe impuls de moment, care duce spre infidelitate.