Horoscop Urania: Cele mai mari cumpene ale vieţii tale în funcţie de zodie

Cele mai mari cumpene ale vieţii tale, în funcţie de zodie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află cele mai mari cumpene pe care le poţi avea pe parcursul vieţii tale!

01 mai 2022, 07:04
Horoscop Urania: Cele mai mari cumpene ale vieţii tale în funcţie de zodie

Horoscop Urania.  Cumpana din viata sunt uneori destul de brutale, facand ca intregul curs al vietii nativilor sa se schimbe radical. Momentele de cumpana din viata nu presupun neaparat intamplarea unor lucruri rele pentru nativi ci mai degraba intamplarea unor evenimente care vor avea un rol decisiv atat in formarea caracterului, schimbarii de mentalitate sau de prioritati ale fiacaruia.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Cumpăna zodiei Berbec Deşi nu eşti adepta schimbărilor, viaţa te poate duce în situaţii pe care nu ţi le doreşti şi pe care nu le poţi controla. Cumpenele vieţii tale vor avea legătură cu starea ta de sănătate, aşa că nu este exclus să ai parte de accidente sau boli în partea a doua a vieţii. Din fericire, eşti puternică, aşa că vei reuşi să îţi revii! Momente de cumpana in dragoste – 15 ani Momente de cumpana din punct de vedere al banilor – 35 de ani Momente de cumpana din punct de vedere al sanatatii – 50 de ani.

Horoscop Urania Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cumpăna zodiei Taur Sănătatea îţi va crea mari probleme şi asta doar din cauza stilului tău de viaţă extrem de agitat. Nu ştii să te opreşti când este cazul şi nu te tratezi de la primele semnale pe care şi le transmite organismul. Nu ai deloc grijă de tine şi acţionezi de cele mai multe ori iresponsabil, fără să te gândeşti la consecinţe. Momente de cumpana in dragoste – 24 de ani Momente de cumpana din punct de vedere al banilor – 40 de ani Momente de cumpana din punct de vedere al sanatatii – 40 de ani.

Ce karma ai în funcție de anul în care te-ai născut. Descoperă-ţi trăsăturile de personalitate, predispoziția spre boli și comportamentul în relaţiile de cuplu
Horoscop Urania Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Cumpăna zodiei Gemeni Eşti predispusă la accidente prin prisma locului tău de muncă, de aceea nu vei fi ferită de cumpene din această cauză. Nici dramele familiale nu sutn excluse, aşa că ai putea trece prin numeroase necazuri de-a lungul vieţii tale. Te laşi de cele mai multe ori purtată de vânt şi te trezeşti în situaţii critice fără să mai poţi schimba ceva.Momente de cumpana in dragoste – 25 de ani Momente de cumpana din punct de vedere al banilor – 16 ani Momente de cumpana din punct de vedere al sanatatii – 20 de ani.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Cumpăna zodiei Rac Viaţa ta va fi relativ ferită de cumpene, însă asta nu înseamnă că toate problemele te vor ocoli. Vei avea parte de crize conjugale sau de boli serioase, însă nimic nu te va doborî. Ai puterea de a o lua mereu de la capăt cu riscul de a rămâne în cele din urmă singură, însă chiar şi aşa îţi duce viaţa cu demnitate.Momente de cumpana in dragoste – 20 de ani Momente de cumpana din punct de vedere al banilor – 40 de ani Momente de cumpana din punct de vedere al sanatatii – 55 de ani.

Care sunt cei mai pretențioși nativi din zodiac. Au mereu așteptări mari și se frustrează când lucrurile nu ies așa cum și-au imaginat
Horoscop Urania Leu (23 iulie – 22 august)

Cumpăna zodiei Leu Puterea pe care vei ajunge la un moment dat să o ai îţi va crea probleme grave. Cumpenele tale au legătură cu banii şi cu viaţa haotică pe care o adopţi în prima jumătate a vieţii. Pe plan sentimental vei primi o palmă serioasă, care probabil te va aduce cu picioarele pe pâmânt.Momente de cumpana in dragoste – 17 ani Momente de cumpana din punct de vedere al banilor – 17 ani Momente de cumpana din punct de vedere al sanatatii – 18 ani.

 

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Cumpăna zodiei Fecioară Vei întâmpina cumpene din cauza sănătăţii pe care nu o protejezi deloc pe tot parcursul vieţii. Te consumi din orice, eşti stresată şi pesimistă, iar depresia sau un atac cerebral te poate pune la pământ. Problemele grave pe care rişti să le ai pot fi foarte uşor împiedicate!Momente de cumpana in dragoste – 30 de ani Momente de cumpana din punct de vedere al banilor – 25 de ani Momente de cumpana din punct de vedere al sanatatii– 45 de ani.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Cumpăna zodiei Balanță Şi starea de sănătate, dar şi problemele în amor îţi pot aduce cumpene. E posibil să fii trădată în dragoste, lucru care te va marca pe viaţă şi peste care nu vei putea trece prea uşor. Poţi să suferi chiar şi un atac de cord din cauza frustrărilor pe care le acumulezi pe parcursul traseului tău.Momente de cumpana in dragoste – 20 de ani Momente de cumpana din punct de vedere al banilor – 25 de ani Momente de cumpana din punct de vedere al sanatatii– 35 de ani.

Horoscop Urania Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cumpăna zodiei Scorpion Eşti teribilistă şi îţi place să îţi asumi riscuri chiar dacă ştii că ai putea să îţi pierzi viaţa. Un accident va fi iminent în condiţiile în care alegi să trăieşti astfel, însă vei reuşi să te redresezi. La finalul vieţii te poţi alege cu o boală extrem de gravă!Momente de cumpana in dragoste – 22 de ani Momente de cumpana din punct de vedere al banilor – 25 de ani Momente de cumpana din punct de vedere al sanatatii – 45 de ani.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Cumpăna zodiei Săgetător Din cauza personalităţii tale dificile, îţi poţi face o mulţime de duşmani de-a lungul vieţii. Drept urmare, unul dintre ei sau chiar mai mulţi îţi pot face mai mult rău decât ţi-ai imagina. O cumpănă legată de familie este cea care te va distruge pentru că pierderea unei persoane drage te face să îţi pierzi sensul pe acest pământ.Momente de cumpana in dragoste – 30 de ani Momente de cumpana din punct de vedere al banilor – 35 de ani Momente de cumpana din punct de vedere al sanatatii – 70 de ani.

Horoscop Urania Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Cumpăna zodiei Capricorn E posibil ca din cauza sensibilităţii cu care eşti înzestrată să dezvolţi probleme psihice serioase. De la asta până la accidentări nu mai este decât un pas, pentru că cele două situaţii sunt în strânsă legătură. Pentru a evita să îţi provoci singură rău, ar trebui să nu mai pui chiar totul la suflet şi să nu faci dintr-un nimic o tragedie!Momente de cumpana in dragoste – 38 de ani Momente de cumpana din punct de vedere al banilor – 40 de ani Momente de cumpana din punct de vedere al sanatatii – 70 de ani.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Cumpăna zodiei Vărsător Cele mai mari cumpene ale vieţii tale vor avea legătură cu faptul că nu eşti deloc organizată, eşti uşor profitoare şi nu eşti sinceră. Din fericire pentru tine, indiferent de necazurile pe care le întâmpini din aceste trei cauze, îţi asumi întotdeauna eşecurile şi ai puterea de a o lua mereu de la capăt.Momente de cumpana in dragoste – 24 de ani Momente de cumpana din punct de vedere al banilor – 22 de ani Momente de cumpana din punt de vedere al sanatatii – 18 ani.

Horoscop Urania Pești (19 februarie – 20 martie)

Cumpăna zodiei Pești Cumpenele pe care le vei întâmpina de-a lungul vieţii vor fi strâns legate de imaturitatea şi naivitatea ta. Eşti foarte uşor influenţabilă, cei din jurul tău manipulându-te ân aşa fel încât să ajungi în situaţii critice. Cel mai probabil cele mai grave probleme se vor petrece pe plan sentimental.Momente de cumpana in dragoste – 30 de ani Momente de cumpana din punct de vedere al banilor – 45 de ani Momente de cumpana din punt de vedere al sanatatii – 50 de ani.

Sursa: enigmeleuraniei