Cum l-a „ars” Mircea Bravo pe Cătălin Botezatu de 20.000 de euro. Ce s-a întâmplat la Târgul de Nunţi de la Cluj-Napoca

Mircea Bravo a preluat rolul de imagine al celebrului Târg de Nunţi de la Cluj-Napoca în locul designerului Cătălin Botezatu, care ar fi cerut o sumă foarte mare de bani pentru a bate palma cu organizatorii evenimentului.

22 ian. 2024, 09:46
Cum l-a „ars” Mircea Bravo pe Cătălin Botezatu de 20.000 de euro. Ce s-a întâmplat la Târgul de Nunţi de la Cluj-Napoca

Cum l-a „ars” Mircea Bravo pe Cătălin Botezatu de 20.000 de euro. Celebrul designer, care a fost figura emblematică a târgului timp de nouă ani consecutiv, a pierdut acest statut în urma unor negocieri eșuate și a refuzului său de a participa fără a primi o sumă considerabilă de bani.

Cătălin Botezatu, care a revenit în țară din Mexic cu o zi înainte de începerea evenimentului, a solicitat suma de 20.000 de euro pentru a-și continua colaborarea cu Târgul de Nunți, însă această cerere a fost respinsă. În schimb, Mircea Bravo a intrat în grațiile organizatorilor, devenind figura centrală a evenimentului, scrie Cancan.

Cătălin Botezatu și Mircea Bravo s-au întâlnit cu aproape opt ani în urmă la același târg. Atunci, într-o notă amuzantă, comediantul i-a cerut un favor designerului, întrebându-l dacă poate să-l pună în contact cu Victor Slav, pe atunci iubitul Biancăi Drăgușanu: „Cătălin, vreau să mă căsătoresc și am nevoie de un naș puternic, cu o tradiție bună. Mă gândeam, dacă poți, să mă pui în legătură cu Victor Slav” / „Nu pot face asta. Victor Slav nu face parte din grupul meu de prieteni. Eu sunt mai selectiv”.

Citeşte şi: Andreea Marin, anunţul momentului despre revenirea în televiziune. Ce spune despre intrarea în politică

Mircea Bravo a devenit imaginea Târgului de Nunți, renunțând la orice compensație financiară. În schimb, Cătălin Botezatu s-a reorientat către alt eveniment.