Andreea Marin, anunţul momentului despre revenirea în televiziune. Ce spune despre intrarea în politică

Andreea Marin, o prezență iconică în lumea televiziunii românești de trei decenii, împărtășește detalii despre cariera sa, revenirea în televiziune și de ce a ales să rămână consecventă principiilor sale de viață, refuzând să intre în politică.

22 ian. 2024, 08:54
Andreea Marin, anunţul momentului despre revenirea în televiziune. Ce spune despre intrarea în politică
Andreea Marin, anunţul momentului despre revenirea în televiziune. Ce spune despre intrarea în politică

Andreea Marin, anunţul momentului despre revenirea în televiziune. Vedeta a rupt tăcerea într-un interviu pentru Viva!, în care rememorează începuturile sale, când era studentă la Facultatea de Informatică, iar viața i s-a schimbat radical odată cu dragostea pentru televiziune. Cu mândrie, vorbește despre parcursul său, evidențiind faptul că nu a făcut compromisuri și că succesul în carieră a fost rezultatul muncii susținute.

„Eram studentă la Informatică atunci când televiziunea a apărut neașteptat în viața mea, așadar am avut de învățat enorm într-un domeniu despre care nu știam nimic, dar pasiunea, dedicarea mea și dragostea pentru ceea ce făceam au făcut posibilă ascensiunea mea. Eram plătită la început, la TVR Iași, ca reporter cu jumătate de normă, eram studentă în paralel la Informatică și banii nu îmi ajungeau decât pentru câteva necesități de zi cu zi. Dar munceam cu atâta pasiune, că banii nu mai erau o prioritate, mă descurcam și cu puțin”, a spus Andreea Marin.

Citeşte şi: Prima apariție a lui Cătălin Scărlătescu după ce a ieșit din spital. Fanii au fost șocați de cum arată: „Eu nu înțeleg ce s-a întâmplat”

Întrebată dacă îi este dor de televiziune, Andreea Marin răspunde ferm că nu, explicând că este constant invitată în emisiuni pentru expertiza sa, iar focusul său este pe proiectele actuale: „Nu îmi lipsește deloc, din două motive: în primul rând, sunt foarte des invitată la televiziuni, pentru că sunt un om bine pregătit în meseria sa și în domenii conexe și aduc plusvaloare și audiență, ceea ce e important, evident. În plus, sunt mereu în actualitate cu proiecte noi, de interes, care schimbă vieți în bine adeseori, și acest lucru nu rămâne neobservat. În al doilea rând, am clădit propriul meu hub creativ multimedia, Creative Hub Voice&Visibility, unde studiourile filmează zi-lumină, uneori sunt în fața camerelor, alteori în spatele lor, ca producător sau creator de campanii. E munca mea de zi cu zi”.

Citeşte şi: Când vor începe cele mai așteptat producții Pro TV. Telespectatorii se vor bucura, în curând, de Las Fierbinți și Românii au talent

În ceea ce privește refuzul de a intra în politică, Andreea Marin dezvăluie că a primit oferte de-a lungul timpului, dar că politica nu este locul ei.

„Am felul meu de a face lucrurile în viață și de a lăsa ceva în urma mea. Mi-am găsit calea, și aceasta nu e politica. Dar deși există o opinie generală despre politicieni și, din păcate, de multe ori este adevărată, eu am cunoscut și oameni adevărați printre ei, care fac lucruri bune constant, e adevărat, le e mai greu, căci nu au susținerea dorită, dar reușesc. Avem nevoie de astfel de oameni, să îi susținem, să îi vedem”, a mai spus Andreea Marin.