Cum l-a schimbat viața de tată pe Codin Maticiuc. „Nu e doar iubirea aia părintească, sunt efectiv topit”

Codin Maticiuc, în vârstă de 43 de ani, se împarte între viața profesională și cea de familie. Actorul se mândrește cu o familie superbă. El și soția lui, Ana Pandeli, au două fiice, Smaranda și Ilinca.

11 apr. 2024, 17:41
Cum l-a schimbat viața de tată pe Codin Maticiuc. „Nu e doar iubirea aia părintească, sunt efectiv topit”

Codin Maticiuc este unul dintre faimoșii ”crai de Dorobanți”. A fost recunoscut dintotdeauna ca și regizor, dar a ajuns și actor, jucând în filme de comedie românești populare ca „Miami Bici”, „Miami Bici 2” sau „Două lozuri”. Codin Maticiuc, nu doar că a intrat în lumea reflectoarelor Din România, dar a reușit și să își formeze o familie superbă, de care este mândru. Smaranda și Ilinca îl fac pe Codin Maticiuc să se simtă împlinit pe deplin.

El recunoaște că cele două fetițe sunt cea mai mare slăbiciune și că devine gelos atunci când acestea își acordă atenția către alte persoane.

„Venirea lor pe lume a fost ceva wow, într-adevăr, sunt și extrem de frumoase și de deosebite, parcă sunt soarele și luna vieții mele, mai ales că una e blondă și cealaltă e brunețică, parcă sunt ziua și noaptea. Mi-am dorit foarte mult copii, știam sigur c-o să-i iubesc, dar am descoperit ceva… sunt extrem de îndrăgostit de ele, ăsta este un fenomen pe care nu mi l-am putut imagina și nu cred că ar exista dacă ar fi băieți”.

Citește și: Jocul Scrabble își schimbă regulile și prezintă o opțiune „fără punctaj”

Ce l-au învățat Smaranda și Ilinca pe Codin Maticiuc

Actorul a mărturisit într-un interviu recent că odată cu venirea pe lume a celor două fiice, a cunoscut iubirea supremă.

„Ce-am mai descoperit de când le am este că se naște și călcâiul lui Ahile. Adică până acum eram fericit dacă eram sănătoși eu și părinții mei… Acum a mai apărut cineva pe harta inimii mele care, dacă are o problemă, avem toți sau simțim toți. Când călcâiul lui Ahile e un pic lovit, eu sunt în genunchi.”

„De aceea am și o empatie deosebită pentru părinți. Înainte, când mergeam prin spitale, mă uitam la pacient – copil, bătrân –, acum mă uit la părinții lor. Mă duc la Fundeni și empatizez mai mult cu părinții decât cu copiii aflați în pătuț. Părinții trec prin ceva incredibil. Copilul de multe ori nici nu știe, trece doar prin senzația pe care o are din cauza bolii respective. Părintele trece printr-o dramă inimaginabilă. Și nu vedeam înainte aparținătorul, vedeam pacientul. Veneam și mă întrebam cu ce-or fi greșit copiii ăștia. Acum mă uit la părinți și zic: Dar ei, cât de amărâți sunt ei?”, a mai declarat Codin Maticiuc.

Citește și: Victoria Răileanu este însărcinată! Actrița din serialul ”Vlad” a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil