Cum l-a transformat boala pe soţul Andreei Esca. Cât de mult s-a schimbat Alexandre Eram, la cinci luni după ce a fost infectat cu Covid

Alexandre Eram, soţul Andreei Esca, a făcut o formă gravă de Covid-19 și chiar dacă au trecut cinci luni de la boală, aceasta și-a pus amprenta asupra lui, el arătând acum foarte schimbat.

29 dec. 2020, 09:37
Cum l-a transformat boala pe soţul Andreei Esca. Cât de mult s-a schimbat Alexandre Eram, la cinci luni după ce a fost infectat cu Covid

Alexandre Eram a fost internat în luna iulie la la Spitalul „Victor Babeș”, la ATI. Conectat la aparate, acesta s-a luptat pentru viața lui și doar plasma de la un donator l-a readus la viață.

Soția sa, Andreea Esca, a postată de Crăciun, pe Instagram, o fotografie cu întreaga familie, soțul și de cei doi copii, Alexia și Aris, însoțită de mesajul: ”Și ultimul Crăciun cu un minor în familie”. Asta pentru că fiul Andreei va împlini vara viitoare 18 ani.

Citeşte şi Veste cruntă! O tânără de 23 de ani a aflat că are cancer pe Zoom. I s-a spus că mai are doar 6 luni de trăit. „Mi s-a frânt inima. Nu-mi voi vedea fiica crescând”

Slăbit și mult mai încărunțit! Așa arată Alexandre Eram (50 de ani) după cinci luni de la infectarea cu coronavirus. Bărbatul a făcut o formă severă a bolii, iar soția lui, Andreea Esca, povestea că plămânii săi au fost extrem de afectați„, scriu jurnaliştii de la Click.

Andreea Esca, Alexandre Eram şi cei doi copii

„Plămânii lui au fost extrem de afectați într-un timp extrem de scurt. Organismul a reacționat violent într-un timp scurt și foarte repede a ajuns la terapie intensivă unde a stat foarte multe zile și unde a avut nevoie de ventilație mecanică non-invazivă. A fost un coșmar pentru el, îmi spunea că nu mai poate, că îl dor toate și crede că așa arată iadul. Masa musculară i-a scăzut incredibil, în doar o săptămână și ceva a slăbit opt kilograme”, spunea la vremea respectivă Andreea Esca.