Cum l-a visat Constantin Enceanu pe Petrică Mîțu Stoian. „Mi-era teamă că nu reuşim să fugim cu el!” VIDEO

Constantin Enceanu nu poate trece nici acum peste moartea celui mai bun prieten al său, Petrică Mîțu Stoian, la mai bine de două săptămâni de când acesta din urmă a murit, la vârsta de 61 de ani!

24 nov. 2021, 17:34
Cum l-a visat Constantin Enceanu pe Petrică Mîțu Stoian. „Mi-era teamă că nu reuşim să fugim cu el!” VIDEO

Cum l-a visat Constantin Enceanu pe Petrică Mîțu Stoian. Constantin Enceanu (58 de ani) este în continuare devastat după moartea lui Petrică Mîțu Stoian.

Cum l-a visat Constantin Enceanu pe Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu a fost invitat, miercuri, la emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV, unde a dezvăluit că l-a visat pe Petrică Mîţu Stoian. „L-am visat azi-noapte! Pe mama mea am visat-o după 13 ani… Pe Petre l-am visat azi-noapte, mai era cu cineva… Imagine pe care am spus că am vrut să-mi rămână în memorie a fost, înainte să-i pună pânza preotul, eram la capatul lui… am vrut să-l privesc şi să-l strâng în braţe! Am pus mâna pe umerii lui, m-a trecut un fior rece, nu ştiu de ce, şi i-am zis părintelui „Da, părinte, acum puteţi să faceţi…”. Azi-noapte, aceeaşi imagine mi-a apărut în minte şi mai era cineva cunoscut pentru că ne străduiam să-l luăm de acolo, să fugim cu el! M-am trezit foarte speriat, era 2:30, şi nu-mi venea să cred”, a spus Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu, decizie dureroasă după moartea lui Petrică Mâțu Stoian: „Îmi va fi foarte greu”

„Nu ştiu ce înseamnă visul ăsta! Cine ştie să le interpreteze.. m-aş bucura să-mi spună! Mi-era teamă că, aşa în vis, nu reuşim să-l luăm de acolo… Acea imagine mi-a rămas întipărită în minte! Nu pot să dorm mai mult de două-trei ore pe noapte”, a mai spus artistul.

Constantin Enceanu a încercat să-l convingă pe Mîţu Stoian de DOUĂ ori să nu se ducă la clinica pentru terapie hiperbară: „Aveam o presimțire că ceva este neregulă”

Constantin Enceanu a dezvăluit că a avut un concert la doar o săptămână după moartea lui Petrică Mîţu Stoian, la Tulcea. „Am ţinut un moment de reculegere şi lumea a aplaudat… Mi-a fost foarte greu să mă adun, încercam să mă muşc de buze… În simţeam aproape de mine! Primele trei melodii… aş fi vrut să-mi văd faţa, parcă nu eram eu! Săptămâna viitoare aveam un eveniment împreună, peste vreo lună de zile aproape, în preajma Sărbătorilor, nu știu… M-au sunat oamenii ăia, nu știu ce o să facem!”, a mai spus Constantin Enceanu.