Cum l-a visat Mariana Ionescu Căpitănescu pe regretatul Petrică Mîțu Stoian. „L-am întrebat de ce e trist”

Mariana Ionescu Căpitănescu este una dintre artistele cele mai afectate de moartea lui Petrică Mîţu Stoian. Interpreta de muzică populară a fost de câteva ori la cimitir, la mormântul acestuia, iar acum susţine că l-a visat pe regretatul artist.

04 nov. 2022, 10:19
Cum l-a visat Mariana Ionescu Căpitănescu pe regretatul Petrică Mîțu Stoian. „L-am întrebat de ce e trist”
Cum l-a visat Mariana Ionescu Căpitănescu pe regretatul Petrică Mîțu Stoian

Cum l-a visat Mariana Ionescu Căpitănescu pe regretatul Petrică Mîțu Stoian. Artista a dezvăluit că l-a visat pe regretatul artist la un festival din Gorj. Petrică Mîțu Stoian urma să între pe scenă, dar stătea foarte trist pe o bancă!

„L-am visat că aștepta și el să intre dar era pe o bancă, foarte trist, și eu l-am întrebat de ce e trist. Și el zicea: „Sunt trist că, uite, mi-au spus să cânt mai puțin și eu sunt obișnuit să cânt publicului atât cât mă cere el! Și mi-au spus ăștia, (dar nu știu la ce se referea), probabil la organizatori, să cânt mai puțin!”. Era trist! Îi pare rău că nu mai este printre noi”, a declarat Mariana Ionescu Căpitănescu pentru Click!.

Citeşte şi: A trecut un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Ce pomană impresionantă i s-a făcut cântărețului

Petrică Mîțu Stoian a murit acum un an, la doar 61 de ani, din cauza unor complicații suferite după infecția cu COVID-19. Deși era complet vaccinat, artistul a decedat în urma unei bronhopneumonii urmată de un șoc septic. Rezultatele autopsiei au arătat că plămânii au cedat prin spargerea unui vas de sânge datorită unei presiuni prea mari a alimentației cu oxigen și, de asemenea, s-a descoperit și că în corpul său exista o cantitate prea mare de anticoagulante.

Citeşte şi: S-a împărţit oficial averea lui Petrică Mâțu Stoian. Ce au primit cele două surori şi cu ce a rămas impresarul Doru Guşman

„Eu, de câte ori îmi amintesc de el, vă spun sincer că zic că viața este uneori nedreaptă. Petre a muncit toată viața până acum, a stat întotdeauna în alertă. Își dorea să își aleagă evenimentele, să le selecteze, să aibă un program artistic mai lejer, vroia să cânte mai puțin. Și când s-a hotărât să facă asta, ne-a părăsit cu totul!”, a mai spus Mariana Ionescu Căpitănescu.