Cum mai arată şi ce face acum Cristi Tabără. FOTO

Cunoscutul om de televiziune, care a ajuns protagonistul unui dosar absolut scandalos, a ajuns la fundul sacului dupa acest episod care i-a zdruncinat cariera din temelii.

12 mart. 2015, 10:21
Cum mai arată şi ce face acum Cristi Tabără. FOTO

Cristi Tabara, jurnalist cu state vechi, intr-o perioada ajuns director al departamentului de film din cadrul Televiziunii Romane, nu si-a mai gasit linistea dupa ce in spatiul public au ajuns dezvaluiri facute de fosta lui iubita cum ca acesta ar fi agresat-o sexual pe fiica ei, scrie cancan.ro. Acuzatii precedate de un proces care i-au bulversat toata cariera, desi a sustinut mereu ca este nevinovat.

Citeşte şi Monica Tatoiu, mărturie ŞOCANTĂ: „Umblam GOALĂ prin casă, iar la 14 ani fiul meu…”.Ce spune despre pedofilie

Asa au crezut si procurorii care s-au ocupat de acest caz. Asta pana cand un magistrat al Tribunalului Bucuresti a decis redeschiderea dosarului, instanta nefiind de acord cu solutia Parchetului de neinceperea urmaririi penale in acest caz.

Dupa acest episod, Tabara a schimbat… tabara cu o alta televiziune de peste Prut, si toata lumea se gandea ca decizia este venita pe fondul celor intamplate, cu scopul de a scapa de interogatoriul curiosilor vizavi de aceasta situatie. Motivul este insa altul.

Citeşte şi Copilă de 13 ani, RĂPITĂ, SECHESTRATĂ şi TORTURATĂ. VIOLUL a fost transmis pe INTERNET VIDEO

S-a inglodat in datorii

Cristian Tabara a luat-o de la zero, in Chisinau pentru ca in Romania ar fi ajuns la fundul sacului! Dupa ce mai marii TVR-ului i-au taiat salariul la 7.500 de lei, de la 8.500 de lei, el a fost nevoit sa umble la economiile de 10.000 de lei pe care reusise sa le adune in ultimii ani.

Usor-usor si-a dat seama ca toate cheltuielile pe care le are sunt mai mari decat veniturile si a mai vandut una dintre masini. Si nu doar atat. Ar fi urmat inclusiv o descoperire de cont de 10.000 de lei, dar si datorii de 40.000 de euro la banci. Singurul lucru de care Cristian Tabara a tinut cu dintii a fost apartamentul ANL pe care l-a cumparat si nu a vrut sa-l vanda cu niciun chip.

Toata aceasta presiune l-a coplesit pe Tabara, iar asta s-a vazut cel mai bine intr-o inregistrare care s-a viralizat pe internet, un fragment extras din emisiunea lui pe care o realizeaza la un post de televiziune din Chisinau, in care prezentatorul TV are o rabufnire de fata cu invitatii lui.