Cum mai e plătită munca în call center: salarii nete de la 1.400 de lei până la circa 4.100 de lei pe lună

Numărul angajatorilor care fac publice salariile oferite la angajare în anunţurile de recrutare e în continuare foarte mic. RomaniaTV.net vă spune cum e plătită oferta de muncă din call center şi customer support, disponibilă pe cel mai mare site de recrutare.  

RomaniaTV.net
06 nov. 2017, 07:47
Cum mai e plătită munca în call center: salarii nete de la 1.400 de lei până la circa 4.100 de lei pe lună

Reţeaua privată de sănătate Regina Maria angajează operatori call center pe venituri lunare care încep de la 1.560 de lei (salariu fix şi bonuri de masă).

Candidatul potrivit pentru acest post e bun comunicator, ascultător, e flexibil şi ştie să lucreze la calculator.
Angajatorii mai oferă candidaţilor selectaţi pe acest post bonusuri în funcţie de performanţă şi vechime, şi abonamente la Bookster, potrivit anunţurilor de recrutare care pot fi accesate la acest link şi aici

Sushi Expert angajează operator call center pe salarii nete de 1.400 de lei pe lună. Candidatul selectat pe acest post se vor ocupa de preluarea apelurilor telefonice, itroducerea comenzilor pe platformă şi transmiterea lor către bucătarie.

Signal Iduna angajează operatori call center pe salarii nete de 1.200 lei lunar pentru program de şase ore pe zi, respectiv de 1.600 de lei pe lună pentru normă întreagă.

Angajatorii mai oferă candidaţilor selectaţi abonament 7 Card, asigurare medicală şi de accident.
Printre atribuţiile oamenilor selectaţi pe aceste posturi se numără Ppeluarea apelurilor care vin de la asigurați și programarea acestora în clinicile medicale partenere în vederea accesării serviciilor medicale.

Taxify angajează oameni care au excelente cunoştinţe de franceză şi engleză pe postul de customer support specialist. Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii brute de 5.800 de lei pe lună.

O firmă angajează oameni care au cunoştinţe avansate de franceză pe postul de specialist relaţii cu clienţii.
Candidatul potrivit pentru acest mai are şi abilităţi de comunicare, de lucru în echipă, ştie să lucreze în MS Office, poate gestiona situaţii imprevizibile.
Angajatorii oferă pentru acest post salarii fixe de 1.800 – 2.000 de lei pe lună şi training de trei săptămâni în Franţa.

Salarii nete de la 1.450 lei până la 2.000 de lei pentru vorbitorii de italiană

MPS Solutions angajează vorbitori de italiană pe care îi ofertează cu salarii nete de 1.450 de lei pe lună, bonuri de masă, bonusuri de performanţă, precum şi cu decontarea transportului.
Angajatorii caută oameni care cunosc italiana la nivel conversaţional, au cunoştinţe minime de lucru la PC, au absolvit fie liceul, fie şcoala profesională, au abilităţi de comunicare.

Grupul Open Mind angajează operatori call center, vorbitori de italiană. Angajatorii ofertează candidaţii cu venituri medii lunare cuprinse între 2.200 de lei şi 3.000 de lei.
Angajatorii caută oameni care au cunoştinţe cel puţin medii de italiană.

Eurocall angajează consultanţi call center, vorbitori de italiană.  Angajatorii caută oameni creativi, orientaţi către profit, rezistenţi la stres. Experienţa în domeniu nu e obligatorie la angajare. Firma oferă candidaţilor selectaţi pentru aceste locuri de muncă salarii de încadrare nete de 2.000 de lei pe lună, şi comisioane care pot depăşi 1.000 de euro. Aceştia adaugă că nu se lucrează de sărbători şi nici în zilele de sâmbătă şi duminică, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat la acest link.