Cum mai sunt plătiţi strungarii: 2.000 de lei – 3.000 de lei „în mână” lunar

Strungarii sunt ofertaţi în această perioadă cu salarii care pornesc de la 2.000 de lei net şi ajung la 3.000 de lei net lunar, în funcţie de experienţa pe care o au în domeniu. Iată oferta de muncă. 

RomaniaTV.net
17 iul. 2018, 10:19
Cum mai sunt plătiţi strungarii: 2.000 de lei – 3.000 de lei „în mână” lunar

O firmă angajează pe postul de strungar – frezor convenţional. Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent al şcolii profesionale sau de liceu, are minimum trei ani experienţă în domeniu, cunoştinţe de desen tehnic, cunoştinţe despre instrumente de măsurare: şubler, micrometru, ceas comparator. 

Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete cuprinse între 2.500 de lei şi 3.000 de lei pe lună, tichete de masă, contract de muncă pe perioadă nedeterminată şi le asigură transportul celor selectaţi.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link. 

O firmă angajează operatori CNC Strung – Freză. Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de liceu sau de şcoală profesională, are cel puţin şase luni experienţă în domeniu, cunoştinţe de desen tehnic şi despre instrumente de măsurare.

Angajatorii oferă celor selectaţi salarii nete cuprinse între 2.000 de lei şi 2.500 de lei lunar, în funcţie de experienţă, tichete de masă în valoare de 15 lei pe zi lucrătoare, contract de muncă pe perioadă nedeterminată şi transport asigurat la muncă.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.