Ce spune cifra destinului despre personalitatea noastră şi cum vom evolua pe parcursul vieţii în funcţie de aceasta

Cifra destinului dezvăluie personalitatea individului și trăsăturile care îl vor însoți toată viața. Totodată, această cifră arată şi cum va evolua persoana respectivă pe parcursul vieții.

15 sept. 2021, 06:30
Ce spune cifra destinului despre personalitatea noastră şi cum vom evolua pe parcursul vieţii în funcţie de aceasta

Cifra destinului se calculează pornind de la data de naştere şi adunând toate cifrele din componenţa acesteia. Dacă suma depăşeşte 10, se adună din nou cele două cifre pentru a obţine o singură cifră. Concret, o persoană născută pe 25.03.1981 va avea cifra destinului 2 (2+5+3+1+9+8+1=29, 2+9=11, 1+1=2).

Astrologul Nicoleta Ghiriș a dezvăluit, pentru Spectacola, cum ne influențează cifra destinului.

În momentul în care întâlnim un om al destinului 1, este vorba despre inițiere. Este vorba despre o persoană care o să vrea să facă ceva direct, fără ajutrul cuiva. Este posibil să fie și impetuos. Numărul 1 ne aduce activitate.

Numărul 2 o să ne audcă întotdeauna colaborare. Acesta este cuvântul potrivit pentru numărul 2. Este vorba de a se gândi. Sunt oameni care se gândesc înainte de a face un pas. Ei pot să fie și bănuitori sau schimbători. Există și atribute pozitive și atribute negative.

Citeste si Cum îl/o cucereşti în funcţie de zodie. Află-i secretul şi îţi va cădea la picioare

Numărul 3 ne aduce către sfera de cunoaștere. Aceste numere sunt asociate anumitor planete, iar numărul 3 este asociat planetei Jupiter și ne aduce multă efervescență. Sunt oameni care vor să petreacă foarte mult. Este o viață a petreceri, dar și a cunoștințelor multiple, a prieteniilor.

Numărul 4 ne aduce spre sfera ordinii, a disciplinei și a muncii. De-a lungul anilor și astrologii, și numerologii spun că viața 4 este viața cea mai grea dintre toate pentru că este o viață destinată muncii, dar dacă știm cum să înaintăm prin ea s-ar putea să devină folositoare.

Numărul 5 este numărul schimbării, numărul oamenilor care sunt buni comercianți. O să găsești în numărul 5 foarte mulți oameni care sunt buni vânzători. Numărul 5 este asociat cu planeta Mercur. Este un număr care aduce schimbarea, dar putem foarte ușor să cădem în iresponsabilitate, impulsivitate.

Numărul 6 este asociat planetei Venus. Este un număr care ne duce cu gândul la familie. Când vezi numărul 6 este vorba despre familie, este vorba despre relații. De asemenea, pot ajunge foarte ușor în sfera discuțiilor inutile, a bârfelor. 

Numărul 7 sunt oamenii care sunt mai introverțiți, dar sunt aplecați foarte mult spre spiritualitate, sunt oameni care au anumite veleități, oameni care simt lucruri, simt momente. Numărul 7 aduce mare apropiere de divinitate.

Citeşte şi Etalare RUNE 15 septembrie 2021. Mesaje de la pietrele mistice pentru fiecare zodie

Trebuie să avem mare grijă când avem numărul 8, deoarece sunt oamenii care sunt predestinați  să aibă bani și să fie înstăriți, însă trebuie un echilibru al banilor. Nu este bine ca numărul 8 să își blocheze banii de-a lungul vieții. Dacă este mult prea zgârcit o să-i blocheze, iar dacă este o personaă care are mâna largă, iar o să-i blocheze. Trebuie o atenție extraordinară asupra veniturilor. Trebuie să fie foarte chibzuiți, iar când au bani foarte mulți, ar trebui să dea și celorlalți, dar nu membrilor familiei.

Numărul 9 sunt oamenii altruiști, sunt oamenii care ar trebui să se ocupe de evoluția celorlalți, oameni care sunt înclinați într-o ajutorare și trebuie să realizeze că ei dețin calități de curaj. Trebuie să fie luptători, dar și altruiști ca să nu devină egoiști” , a spus Nicoleta Ghiriș pentru sursa citată.