Etalare RUNE 15 septembrie 2021. Mesaje de la pietrele mistice pentru fiecare zodie

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

15 sept. 2021, 00:44
Etalare RUNE 15 septembrie 2021. Mesaje de la pietrele mistice pentru fiecare zodie

Etalare RUNE 15 septembrie 2021.

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru miercuri 15 septembrie 2021.
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

ETALARE RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – Othila : Situatia ta prezenta are doua aspecte. Daca esti interesat in relatia cu cineva, este posibil ca sa fie timpul sa faci o schimbare in dinamica acestei relatii. Chiar si o despartire poate fi ceva benefic desi la prima vedere este trist. Ati fost impreuna, ai avut anumite satisfactii impreuna insa si o separare aduce noi satisfactii daca nu mai e ceea ce trebuia sa fie.

Horoscopul toamnei 2021, cu Mihai Voropchievici. Runele arată cine culege vânt, cine are parte de iubire din belşug

ETALARE RUNE pentru TAUR
Runa etalata – PERTH (cu fata in sus). Va incepe un nou capitol in calatoria ta prin viata. Oricum, asta poate insemna, precum intr-o carte, ca e nevoie sa se inchida unul ca sa poata incepe urmatorul. Este o vreme in care sa te bazezi pe abilitatile si cunostintele tale ca sa obtii cel mai mare succes de la noul inceput. Nu te baza numai pe destin ci si pe judecata ta.

Horoscop dragoste Mihai Voropchievici. Ce zodie isi face amanta, ce zodie este fidela. Adevarul runelor sacre

ETALARE RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – Sowulu: Aceasta runa simbolizeaza energia, viata si fertilitatea. Caldura, pozitivitatea deriva din aceasta runa radianta. In mitologia Nordica, Soarele este descris ca un disc stralucitor, tras pe cer de un car la care este inhamat un lup. Intr-o zi, acest lup se va opri si va manca Soarele. Va fi ziua judecatii, Ragnarok!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...
Partenerii noștri