Cum ne influențează planetele. TOATE elementele de care trebuie să ținem cont

Dacă ești iubitor de astrologie și vrei să știi cum ne influențează planetele, citește în continuare. Vei afla care este relația dintre planetele din sistemul nostru solar și psihicul nostru.

16 feb. 2023, 06:40
Cum ne influențează planetele. TOATE elementele de care trebuie să ținem cont

Planetele personale – Soare, Lună, Mercur, Venus și Marte
Soarele și Luna
Începem cu Soarele și Luna care reprezintă identitatea noastră. Soarele este identitatea YANG creativă, inițială, iar Luna este identitatea YIN receptivă, care se manifestă. Suntem 50% Soare și 50% Luna. Soarele și Luna sunt identitatea noastră.

Mercur
După Soare și Lună vine Mercur. Mercur este modul în care ne exprimăm Identitatea (Soarele și Luna) și modul în care interacționăm cu lumea. Aceste interacțiuni sunt interiorizate prin procese de limbaj și gândire. Mercur reprezintă gândurile noastre.

Venus
După Mercur o avem pe Venus. Venus este valoarea emoțională pe care o atribuim intrării/ieșirii noastre în lume (Mercur). Nu toate informațiile au aceeași greutate. Nu toate inputurile senzoriale ale lui Mercur sunt relevante. Nu trebuie să ne amintim fiecare conversație sau ceea ce mâncăm la micul dejun. Îți vei aminti totuși acel desert local excelent sau acea cafea care te-a îmbolnăvit pentru că a avut lapte expirat. Venus decide ce este relevant și ce nu. Venus reprezintă sentimentele noastre.

Zodia care se umple de bani până la finalul lunii! Cum reușesc nativii să își umple conturile
Marte
Urmează Marte. Odată ce am devenit conștienți de ceea ce este important pentru noi (Venus), luăm măsuri pentru a ne îndeplini dorințele emoționale și subiective. Dacă ne plac căpșunile (Venus), cumpărăm căpșuni (Marte) din supermarket. Dacă găsim pe cineva atrăgător (Venus), încercăm să îi atragem atenția (Marte). Marte reprezintă acțiunile noastre.

Planetele sociale – Jupiter și Saturn
Jupiter
După ce luăm măsuri (Marte) conform dorințelor noastre (Venus), primim feedback de la societate (Jupiter). Jupiter este codul de norme și comportamente care sunt „acceptabile” sau dezirabile din punctul de vedere al societății. În psihicul nostru, Jupiter este exprimat prin convingerile noastre (credințele religioase, politice etc.). Adică acele norme și coduri de conduită despre care credem că ne vor ajuta să reușim în viață. Jupiter reprezintă credințele noastre.

Citește și: Horoscopul chinezesc săptămânal. Previziuni și predicții astrologice pentru toate semnele zodiacale

Saturn
Dacă trăim după credințele noastre (Jupiter), în cele din urmă vom ajunge să culegem rezultatele (Saturn). Dacă Jupiter, cu normele și codurile sale de conduită nescrise, este expresia subiectivă a societății, Saturn, cu regulile și reglementările sale, este expresia obiectivă, concretă a societății. Dacă trăim după regulile societății, obținem o diplomă, obținem un loc de muncă, avem o familie, ne cumpărăm o casă etc. Saturn reprezintă rezultatele noastre.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.