Horoscopul chinezesc săptămânal. Previziuni și predicții astrologice pentru toate semnele zodiacale

Horoscopul chinezesc pentru toate semnele zodiacale. Ce le rezervă astrele celor mai norocoși nativi în această perioadă.

15 feb. 2023, 13:40
Horoscopul chinezesc săptămânal. Previziuni și predicții astrologice pentru toate semnele zodiacale
Horoscopul chinezesc pentru toate semnele zodiacale

Horoscopul chinezesc te ajută să afli cum îți merge în dragoste, sănătate sau carieră. Aceste previziuni pot fi destul de importante atunci când nativii iau decizii importante. Zodiacul chinezesc este bazat pe o astrogramă interpretată de specialiști. Unele persoane se pare că își vor deschide sufletul și mintea și se conectează la prezent.

Maeștrii în divinație preferă calendarul solar care este format din 12 luni, precum un calendar obișnuit. Acesta afișează mișcarea soarelui și schimbarea treptată a anotimpurilor. Chinezii sunt de părere că acesta conține procesul natural al vieții tuturor. Caracterul oamenilor depinde foarte mult de luna chinezească în care s-au născut.

TZU (Naștere) 22 decembrie – 20 ianuarie

Nativii născuți în această perioadă au parte de o viață stresantă și dificilă. Sunt sensibili din punct de vedere energetic și pot deveni ușor victimele a diferite restricții și privațiuni. Sănătatea precară este compensată de o putere spirituală foarte puternică.

Aceștia se concentrează foarte mult pe lumea lor interioară și usnt cufundați în gândurile lor. Își economisesc energia, încercând să se concentreze asupra unui singur lucru, obținând în acest mod cele mai bune rezultate.

Depășesc cu ușurință dificultățile și înfruntă orice adversitate cu fermitate. Se remarcă prin prevedere, perspicacitate și capacitatea de a anticipa anumite evenimente.

CHOW (Dezvoltare) 21 ianuarie – 18 februarie

Au o mare putere de purificare și stimulare. Sunt foarte inteligenți și au o intuiție foarte bună, căutând mereu oportunități noi. Le place să ia decizii riscante și sunt născuți să fie liderii ideali, fiind capabili să îi conducă pe ceilalți.

Adesea au conexiuni speciale, respingând orice lucru superficial și inutil, și reușesc să obțină succesul alături de oamenii potriviți. Aceștia se remarcă prin caracterul calm, prin putere și capacitatea de muncă.

Citește și: Zodiac chinezesc 15 februarie 2023. Ziua în care se apelează la un prieten. Unele zodii au probleme în dragoste

YIN (Putere) 19 februarie – 20 martie

Persoanele născute în această perioadă nu au ocazia să își dezvăluie potențialul creativ, lucru care îi face să fie predispuși la depresie și deznădejde. Cu puțină putere, se pot deschide față de comunicare și schimbările care au loc în viața lor. Ei trăiesc mereu cu mari speranțe și așteptări. Depun eforturi și sunt capabili să realizeze ceea ce își doresc.

Atunci când nu pot duce un lucru la capăt, nu ezită să ceară ajutorul celor din jur pentru a-și pune planul în aplicare.

MAO (Ușă deschisă) 21 martie – 20 aprilie

Oamenii născuți în această perioadă sunt plini de energie și iubesc boutatea. Sunt foarte creativi și au constant idei noi, având foarte multe planuri de viață. Au nevoie de îngrijire și iubire personală pentru a putea crește spiritual.

Vor începe noi afaceri, dar este posibil să nu meargă totul așa cum trebuie. Totuși, entuziasmul lor contagios nu va dispărea și se vor adapta cu ușurință în fața oricărei provocări. În funcție de mediul în care au fost crescuți, aceștia pot fi persoane foarte corecte sau persoane agresive care vor să facă totul pe cont propriu.

CHEN (Mișcare) 21 aprilie – 21 mai

CHEN este un stimulent foarte bun pentru creșterea spirituală, dar și pentru cea materială. Aceste personalități sunt creatori care își decorează propriile vieți și pe ale celor din jurul lor. Le place să acumuleze beneficii, să fie în centrul atenției și au calități pronunțate de lideri.

Pe plan romantic sunt foarte senzuali, dar și emoționați. În comunicare sunt afectuoși și plini de căldură spirituală. Sunt veseli și talentați, distingându-se prin prudență și reținere.

SY (Execuție) 22 mai – 21 iunie

Astrele le-au oferit acestora calități din plin. Au mari oportunități de a se dezvolta și de a-și realiza toate ideile și talentele creative. Pentru că vor să facă foarte multe lucruri în același timp, le este foarte greu să-și atingă obiectivele.

Sunt foarte schimbători din fire, fiiind atrași de nou și necunoscut. Cercul lor social este foarte larg și extrag foarte multe informații din el. Sunt volubili în relațiile amoroase și foarte atractivi din punct de vedere sexual.

U (Echilibru) 22 iunie – 23 iulie

Acești nativi sunt calmi și receptivi, se disting prim emotivitate și căldură. Scopul lor este să aibă o viață plină de bogăție, de aceea luptă mereu pentru bunăstare materială, stabilitate și prosperitate. Au relații stabile, au grijă de familie și de cei dragi, fiind de obicei părinți foarte buni.

Sunt foarte atașați de persoanele pe care le iubesc și își doresc să le protejeze cu orice scop. Comportamentul lor este pașnic, naiv și îndoielnic, dar au fermitate, tenacitate și un nucleu interior puternic.

WEI (Fructe) 24 iulie – 23 august

Ei sunt norocoșii plini de căldură care aduc fericire, pace și iubire oamenilor. Sunt fericiți din toate punctele de vedere, ceea ce îi face să fie părinți buni și prietenoși cu copiii. Pentru că sunt foarte atenți cu moștenitorii lor, nu vor fi lăsațisinguri la bătrânețe.

Optimiști, prietenoși, sunt receptivi la suferințele oamenilor. Sunt adesea leneși, predispuși la filozofie, jocuri de noroc și divertisment. Sunt mândri și autosuficienți.

SHEN (Maturitate) 24 august – 23 septembrie

Cei născuți în această perioadă au capacitatea de a se folosi de realizările altora. E important pentru aceștia să își satisfacă cu prioritate propriile nevoi, iar norocul este întotdeauna de partea lor. Sunt pragmatici, deștepți și vicleni. Ei știu să țină evidența tuturor, să adune tot ce este necesar pentru o existență confortabilă.

Ei pot fi pretențioși, mai ales în ceea ce privește mâncarea. Familiile le formează de obicei la o vârstă matură, iar căsătoriile nu sunt întotdeauna fericite.

YU (Ușă închisă) 24 septembrie – 23 octombrie

Persoanele născute în această perioadă vor să scape de probleme și treburi noi, pentru că pentru ei e important să caute spiritualul și să se întoarcă la lumea interioară. Odihna, sănătatea și stocarea energiei sunt importante pentru ei. Adesea se asociază cu diverse grupuri, folosindu-i subtil pe alții în propriile lor scopuri. În astfel de asociații, ei dau dovadă de curaj și altruism. Sunt atractivi, sociabili.

Partenerii lor trebuie să fie energici și puternici. Sunt recunoscători pentru dragoste și grijă. Sunt foarte corecți.

Citește și: Horoscop pentru Anul Nou Chinezesc făcut de Marian Golea. Ce zodii vor avea un 2023 plin de prosperitate

SHUI (Distrugere) 24 octombrie – 22 noiembrie

Aceștia se descpart foarte ușor de toate lucrurile pe care le consideră învechite. Se află într-o căutare eternă de energie și resurse materiale. Au nevoie de parteneri puternici care să le ofere siguranță. Au o intuiție foarte dezvoltată.

Au hotărâre, vor lupta până la capăt. Își înving frica și luptă pentru victorie, în ciuda sentimentului constant de pericol. Atrăgători pentru ceilalți. Ei sunt ghidați de idealuri spirituale, încercând să obțină rezultate maxime. Ei prețuiesc foarte mult sprijinul, pentru ei este ceva necesar. Legăturile sentimentale, precum și cele familiale sunt importante. Ei susțin interesele grupului, respectă legile.

HAI (Adăpost) 23 noiembrie – 21 decembrie 

Sunt foarte intelectuali, perspicace și au o intuiție bună. Sunt idealiști capabili să abandoneze materialul și vechiul în favoarea noului și spiritualului. Se străduiesc să atingă idealul. Din această cauză, ei sunt deseori dezamăgiți, deoarece ideile lor sunt puse în aplicare prea târziu, dar întotdeauna există cineva care îi va ajuta sau le va oferi patronaj. Sunt pretențioși, atrag bogăția materială, buni gospodari.

Foarte ușor sunt gata să accepte schimbări în speranța unei vieți mai bune. Ei manifestă adesea agresivitate în lupta pentru un loc de lider, pot fi numiți căutători de aventură.