Cum o are Irinel Columbeanu pe Monica Gabor în agenda din telefon. Serghei Mizil l-a taxat imediat: „O tâmpenie!”

Serghei Mizil şi Ion Cassian, proprietarul azilului din Ghermăneşti, au organizat o strângere de fonduri într-un un live pe YouTube prin care banii donaţi de urmăritori să ajungă la Irinel Columbeanu, cazat la respectivul cămin de bătrâni.

24 oct. 2023, 21:19
Cum o are Irinel Columbeanu pe Monica Gabor în agenda din telefon. Serghei Mizil l-a taxat imediat: „O tâmpenie!”
Cum o are Irinel Columbeanu pe Monica Gabor în agenda din telefon. Serghei Mizil l-a taxat imediat: "O tâmpenie!"

Cum o are Irinel Columbeanu pe Monica Gabor în agenda din telefon. „Cine vrea să-l ajute, poate dona în contul meu de pe YouTube. Pensia pe care o are nu este suficientă”, a transmis Serghei Mizil.

În timpul live-ului, fostul milionar de la Izvorani a fost întrebat cum o are acum trecută în telefon pe Monica Gabor. „Mami”, a răspuns Irinel Columbeanu, care a a adăugat: „Da, normal, fiindcă este mama fiicei mele”.  Serghei Mizil a reacţionat imediat: „Ai spus o tâmpenie din punctul meu de vedere!”.

Citeşte şi: Dumitru Dragomir, dezvăluire-şoc despre Irinel Columbeanu. „Nu că a pierdut averea e o nenorocire, ci că are o boală necruțătoare, Alzheimer” VIDEO

Întrebat dacă are niște sfaturi pentru tânăra generație. Irinel Columbeanu a răspuns: „Să nu facă precum am făcut eu!”. Serghei Mizil a izbucnit din nou: „Cum, mă, să nu facă precum ai făcut tu? Ia, uite, bă! Că acum mă și enervez! Păi aș vrea și eu să f.., să beau toată viața, să mănânc și la 78 de ani să stau aici! Ce naiba, mă? Cât a fost bine a fost bine. Eu niciodată nu mă uit în spate. Asta a fost!”.  „Da… a fost foarte bine”, a continuat Irinel Columbeanu.

Fostul milionar a mai spus că dacă ar avea 100.000 de euro, i-ar investi într-un azil: „Cred că este o afacere bună”.

Irinel Columbeanu se află la azilul deţinut de Ioan Cassian de aproape două săptămâni. Pe vremuri, își vizita tatăl care locuia la același azil unde astăzi stă şi el!