Dumitru Dragomir, dezvăluire-şoc despre Irinel Columbeanu. „Nu că a pierdut averea e o nenorocire, ci că are o boală necruțătoare, Alzheimer” VIDEO

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, susţine că Irinel Columbeanu se confruntă cu o afecțiune gravă și că, de fapt, asta e problema lui principală, ci nu pierderea averii. Fostul milionar de la Izvorani a ajuns falit şi nu mai are bani nici măcar să plătească azilul.

23 oct. 2023, 23:33
Dumitru Dragomir, dezvăluire-şoc despre Irinel Columbeanu. „Nu  că a pierdut averea e o nenorocire, ci că are o boală necruțătoare, Alzheimer” VIDEO
Dumitru Dragomir, dezvăluire-şoc despre Irinel Columbeanu. "Nu că a pierdut averea e o nenorocire, ci că are o boală necruțătoare, Alzheimer"

Dumitru Dragomir, dezvăluire-şoc despre Irinel Columbeanu. „El nu faptul că a pierdut averea e o nenorocire. Ci faptul că are o boală necruțătoare, e în faza incipientă. Are un pic de Alzheimer. Și nu-mi place că l-au luat și la mișto”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Citeşte şi: Irinel Columbeanu, asaltat de admiratoare la azil: „Mie îmi place să fiu discret”. Cum l-a ajutat Romaniţa Iovan, una dintre fostele sale iubite

„Din cauza faptului că e bolnav, trebuie să aibă cineva grijă de el. În afară, marii miliardari când sunt bolnavi, familiile ca să scape de ei îi duc la azile. Noi am făcut propagandă nasoală azilelor, dar sunt și azile nemaipomenite. Nu e așa de rău că e la azil, înseamnă că are pensie bună. Nu e rău. Îți dă medicația ca lumea, îți dă mâncare. Am văzut mai mulți, doar că îmi e și rușine să le pomenesc numele pentru că nu e frumos din partea mea”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Citeşte şi: Gigi Becali l-a făcut pe Irinel Columbeanu să plângă! „Să îl ajute femeile, Monica şi Romaniţa! Ce, eu nu puteam să-mi iau yacht?”

Fostul şef al LPF a vorbit și despre situația financiară a lui Irinel Columbeanu, dinainte de a rămâne falit, spunând că nu ar fi avut sume mari în conturi, așa cum se vehicula, de fapt: „Columbeanu ce a făcut, a băgat toți banii într-o afacere, în Columbeanit și a băgat bani mulți, a băgat tot ce avea el, mai puțin casa. Dar cred că și casa a amanetat-o pentru chestia asta.  A băgat vreun milion sau două. Bani mulți nu a avut, mai mult de două milioane nu a avut. Bani lăsați de taică-su. Că el nu a făcut, el a cheltuit bani. El și doamna lui. Vezi ce frumos vorbesc. Doamna lui care acum e în America cu fata, e bine-mersi”.

@profesional.sport.7ven Mitica Dragomir : „Caderea lui Irinel Columbeanu nu survine din cauza faptului ca a pierdut averea , ci din cauza Alzhaimerului incipient!” #miticadragomir🤣🤣 #miticadelaliga #miticadragomir #irinelcolumbeanu #columbeanu #averea #azil #banii #istoric #monicacolumbeanu #afaceri ♬ sunet original – @profesional.sport.7ven