Cum o să arate Commando 2, făcut la 32 de ani după filmul cu Arnold Schwarzenegger

La începutul lunii martie se lansează Commando 2, un film de superacţiune scos de studiourile de la Bollywood, la 32 de ani după pelicula iconică a Hollywood-ului, cu Arnold Schwarzenegger în vârful formei sale fizice.

28 feb. 2017, 07:58

Commando 2 este aşteptat să aibă un succes remarcabil, fiind făcut după reţetele de succes ale Bollywood-ului. Adah Sharma, protagonista rolului feminin principal, a spus că va fi cea mai de succes partitură a sa şi că filmul nu este doar unul de acţiune, ci va avea şi elemente de romantism şi momente comice.

„N-am mai făcut niciodată aşa ceva. Chiar dacă este un film serios, are şi mult antren. Am avut doar roluri serioase, tragice până acum. E prima oară când joc într-un rol care este şi amuzant, dar şi plin de acţiune”, a spus actriţa, citată de Indian Express.

Scenele de acţiune, cu împuşcături, au fost deosebit de solicitante, a mărturisit Adah Sharma, care a povestit că a trebuit să ia lecţii de a mânui armele. 

Filmul va fi lansat pe 3 martie 2017, la 32 de ani după blockbusterul Commando, cu Arnold Schwarzenegger, care i-a inspirat şi titlul. Rolul din Commando a rămas de referinţă pentru Schwarzenegger, alături de Conan Barbarul – roluri de început de carieră, care i-au asigurat trecerea de la culturism la cinematografie. Ambiţiile fostului Mister Olympia l-au dus până la funţia de guvernator al statului California, însă legătura cu Hollywoodul nu a fost întreruptă niciodată.