Cum petrece Andra Crăciunul. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis: „Cel mai fain cadou”

Cum petrece Andra Crăciunul. Artista se bucură de o comunitate foarte mare de fani, pe care îi ţine la curent pe reţelele de socializare cu aproximativ toate activităţile. Recent, le-a dezvăluit prietenilor virtuali unde va fi de Crăciun.

24 dec. 2021, 08:45
Cum petrece Andra Crăciunul. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis: „Cel mai fain cadou”
Cum petrece Andra Crăciunul

Cum petrece Andra Crăciunul. Vedeta s-a întors la părinții săi care locuiesc în Câmpia Turzii. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, celebra artistă a decis să facă o vizită oamenilor dragi și să petreacă clipe prețioase împreună.

Citeşte şi: Cum arăta Andra la începutul carierei muzicale şi cine era bărbatul cu care a fost înainte de Măruţă. Imagini incredibile!

Cum petrece Andra Crăciunul

Pe rețelele de socializare, Andra Măruță a transmis un mesaj extrem de emoționant. Cu zâmbetul pe buze, soția lui Cătălin Măruță a mărturisit că timpul pe care îl petreci cu oamenii pe care îi iubești este cel mai frumos cadou care îl poți oferi.

Cel mai fain cadou nu se poate cumpăra: timp cu oamenii pe care îi iubești. Azi vă transmit îmbrățișări de la Câmpia Turzii! În program am să stau la povești cu ai mei, dar și să gătesc cu mama, până umplem casa de miros delicios de Crăciun, de cozonac, scorțișoară și portocale. Chiar dacă sunt mamă, azi sunt un copil fericit! Și asta vă doresc și vouă!”, este mesajul scris de Andra Măruță pe pagina sa de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andra (@andra)

Averea uriaşă strânsă de Andra în 20 de ani de carieră

Andra este una dintre cele mai bine plătite artiste din industria muzicală din România. Astfel, în urma unei cariere de 20 de ani, a reușit să strângă o avere considerabilă.

Concertele, evenimentele și contractele de imagine pe care le-a avut și le are i-au băgat în buzunare sume imense. În plus, Andra lucrează și în televiziune, fapt care reprezintă o altă sursă de venit.

De la „Românii au Talent”, Andra ar primi lunar 10.000 de euro, iar la „Vocea României” ar fi primit, în fiecare lună, o sumă similară.

De asemenea, nici concertele nu sunt de neglijat, căci pentru participarea la un singur eveniment ar încasa în jur de 3.000 de euro. Iar sumele câștigate lunar s-ar ridica la 40.000 de euro, scrie Fanatik.