Andra, dezvăluiri despre relaţia cu Costi Ioniţă. Cum a decurs prima întâlnire: „Eram intimidată de un adult care avea succes”

Andra a făcut dezvăluiri despre relaţia cu Costi Ioniţă, cel care a ajutat-o să se lanseze în muzică. Artista a povestit cum a decurs prima întâlnire, cum se înțeleg acum și când a conștientizat că a atins culmile succesului.

12 nov. 2021, 15:42
Andra, dezvăluiri despre relaţia cu Costi Ioniţă. Cum a decurs prima întâlnire: „Eram intimidată de un adult care avea succes”
Andra, dezvăluiri despre relaţia cu Costi Ioniţă

Andra, dezvăluiri despre relaţia cu Costi Ioniţă. Acum, Andra este una dintre cele mai iubite şi apreciate cântăreţe de la noi, însă puţină lume ştie că cel care a ajutat-o la începutul carierei şi a crezut în calităţile sale a fost producătorul şi cântăreţul Costi Ioniţă.

Citeşte şi: Andra vorbeşte despre divorţ. Cum se înţelege cu Cătălin Măruţă: „Cred că este o greşeală”

Andra, dezvăluiri despre relaţia cu Costi Ioniţă

Cântăreața a declarat că se află în relații bune cu Costi Ioniţă, însă nu au mai vorbit de ceva vreme. De altfel, i-ar face mare plăcere să îl întâlnească şi să depăneze amintiri.

Eram intimidată de un adult care avea succes, era un compozitor și un producător foarte căutat pentru multe genuri muzicale. Dar totodată eram și încrezătoare, mereu am crezut în talentul meu și nu mă lăsam descurajată ușor. Poate nu voiam să vorbesc mult cu el, dar dacă începeam să cânt, nu mă mai opream! Așa știam eu să arăt cine sunt.

Îl respect pentru colaborarea pe care am avut-o și pentru că reușește și acum să cucerească topurile, am rămas prieteni, dar nu ne-am mai văzut recent. M-aș bucura însă oricând să îl revăd, să depănăm amintiri.

Cred că senzația aceasta o am de câte ori urc pe scenă și publicul reacționează: fredonează, dansează, aplaudă. S-a întâmplat de când eram mică, publicul era receptiv, avem o comunicare foarte bună cu cei care mă ascultau.

Nu îmi aduc aminte primul concert în care am simțit asta, dar știu că mă aplaudau și îmi cereau bis și îmi bătea inima foarte tare!

Niciodată nu m-am uitat pe contracte. Când eram mică, tatăl meu se ocupa cu semnarea lor, negocierea, se îngrijea să fie totul corect și să fiu tratată bine. Acum, Cătălin este managerul meu și eu mă pot concentra numai pe partea artistică.

Știu că atunci când eram adolescentă mă bucuram dacă puteam câștiga bani, pentru că știam cât investesc părinții mei în cariera mea, fie că era vorba despre costume, despre transport sau despre închirierea de studiouri pentru înregistrări”, a spus Andra înr-un interviu VIVA!.