Cum petrece fiecare ZODIE de Paşte

Oricine asteapta cu bucurie un nou prilej de sarbatoare, cu toate astea nu toti suntem la fel de entuziasti cand vine vorba de curatenie generala, mancaruri traditionale, cadouri si petreceri.

RomaniaTV.net
12 apr. 2017, 08:33
Cum petrece fiecare ZODIE de Paşte

Ce inseamna Pastele pentru fiecare zodie in parte:

Berbec

Pentru tine, Pastele e un fel de aniversare personala, fiindca se intampla in preajma zilei tale de nastere, in anotimpul tau preferat si ai o multime de amintiri frumoase, inca din copilarie, legate de acest eveniment special. Esti mai vesela si mai optimista in perioada asta, plus ca organizezi cele mai tari petreceri!

Taur

Traditionalista, lumea se poate baza pe tine cand vine vorba de un meniu de Paste cum scrie la carte. Daca nu gatesti, comanzi, dar de lipsit, nu-ti lipseste nimic. Incepi pregatirile cu mult timp inainte, ca sa fii sigura ca nu omiti niciun detaliu. Cei care-si petrec sarbatorile cu tine au parte de rafinament si voie buna!

Gemeni

Sarbatorile Pascale iti aduc de fiecare data o stare de bine, pentru ca le petreci inconjurata de oamenii cei mai dragi, de rude si de prieteni. Prilej de sporovaiala, activitatea ta preferata. Esti sprintena intocmai ca un iepuras, cumperi cadouri, organizezi surprize si vrei sa faci fiecaruia o bucurie cat de mica.

Rac

Pentru tine toate sarbatorile religioase sunt legate de familie la modul cel mai profund. Nu exista ca in casa ta sa nu fie miros de pasca sau de cozonac, respecti cu sfintenie retetele de la mama sau de la bunica, pregatesti cu mana ta decoratiuni, faci curatenie luna. Toti ai tai se simt rasfatati de Paste, iar tu esti cea mai fericita! Dar cam epuizata…

Leu

Iubesti soarele, iubesti primava, iubesti Pastele. Nimic nu-ti da o stare mai buna decat iarba verde si pomii infloriti, iar daca ai si prilej de sarbatoare in sezonul tau de suflet, sigur ca esti in al noualea cer. Adori petrecerile in aer liber, la picnic sau la un gratar acasa la un prieten sau la tine, daca ai o gradina cat de mica.

Fecioara

Pentru tine cea mai importanta de Paste e… curatenie generala. In sfarsit, ai motiv sa mobilizezi toata familia si sa faci casa luna. Nu ratezi niciun ungher si cand e totul gata, senzatia e nepretuita! Iti etalezi priceperea si in privinta detaliilor migaloase, cum sunt ouale incondeiate. In duminica Pastelui strangi in jurul mesei toti oamenii dragi!

Balanta

Esti nonconformista si iti place Pastele, dar sa fie altfel decat la toata lumea. Nu iti surade ideea de a respecta meniul traditional, iar cand e vorba de obiceiuri, le preferi pe cele din Occident. Mai degraba impodobesti un pomisor cu oua colorate, decat sa gatesti miel. Oricum, esti o gazda minunata, asa ca prietenii iti trec cu drag pragul!

Scorpion

Nu e genul tau sa-ti petreci Pastele intre patru pereti, cu farfuria de sarmale si drob in mana. Preferi sa mergi la un party exclusivist sau evadezi din oras pentru cateva zile. Iar daca esti religioasa din fire, ceea ce se prea poate, iti surade ideea de a vizita o manastire si de a lua parte la toate ritualurile specifice sarbatori Invierii.

Sagetator

O fire optimista si posibil religioasa, Pastele e sarbatoarea ideala pentru tine, un prilej de a sarbatori viata. Adori oamenii si te incanta petrecerile, asa ca nu prea sunt invitatii pe care sa le refuzi. Si pentru ca incerci sa le onorezi pe toate, iesi din perioada Pastelui epuizata de-a dreptul de noptile pierdute, dar multumita ca te-ai simtit bine.

Capricorn

Nu esti genul care sa manance sau sa bea fara masura si nici sa petreci pana dimineata nu e stilul tau. Poate de aceea iti e destul de usor si sa tii Postul cap-coada cu strictete, daca iti propui asta. Nu neaparat din motive religioase, ci pentru sanatate. Si nu faci excese dupa. Iti place Pastele pentru ca inseamna zile libere si mai mult timp alaturi de prieteni.

Varsator

Te incanta sa calatoresti in locuri deosebite, asa ca de Paste e posibil sa nu fii de gasit acasa, fie ca ti-ai luat zborul catre un city break sau te-ai suit in masina si ai plecat intr-o zona de traditie de la noi din tara. Daca ramai la domiciliu, simti nevoia sa faci ceva iesit din comun, sa gatesti o reteta de master chef sau sa-ti umpli casa de flori.

Pesti

Cum esti inclinata spre spiritualitate si credincioasa, pentru tine Pastele e legat in primul rand de traditiile crestine. Tii post, nu lipsesti de la slujba de Inviere, aduci lumina tarziu in noapte si sarbatoresti conform traditiei. Toate iti aduc liniste si pace sufleteasca. In plus, pui mare pret pe micile daruri de suflet obisnuite cu ocazia asta.