Cum poţi folosi banda adezivă pentru un superdecolteu fără să porţi sutien

Asta e secretul la care apeleaza multe din divele de la Hollywood atunci cand poarta tinute provocatoare, foarte decoltate. Nu e nevoie sa ai silicoane pentru ca sanii tai sa para ridicati si fermi, iar decolteul adanc sa dea bine atat in realitate, cat si in poze.

23 apr. 2016, 15:05

Daca vrei sa porti o rochie sau un top mai obraznic fara ca sutienul sa strice „peisajul”, iata ce trebuie sa faci. Secretul a fost dezvaluit initial de Kim Kardashian pe conturile sale de pe site-urile de socializare. Blondina asta a facut si ea un tutorial pentru a demonstra ca se poate. Si ea a folosit, precum celebra starleta, banda adeziva. Si a recunoscut ca doare atunci cand vrei sa o dezlipesti de pe piele, scrie supertari.ro.

Trebuie sa folosesti banda adeziva cat mai lata si de calitate, care sa fixeze bine si sa nu se dezlipeasca la cea mai mica miscare. In functie de croiala tinutei pe care vrei sa o porti, lipeste banda pe sani. Asigura-te ca ai sfarcurile acoperite (asa eviti si ca ele sa se vada daca iti aluneca rochia sau bluza) si ca sanii sunt cat mai ridicati si mai…impinsi catre centru.