Cum poți obține tot ce-ți dorești în viață. Secretul ca să atragi tot ce gândești. Medicul Constantin Dulcan: „Gândul are o forță, este cea mai puternică forță din Univers”

Neurologul Dumitru Constantin Dulcan a dezvăluit, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, cum putem să avem parte de tot ceea ce ne dorim în viață.
Filip Stan
09 mai 2024, 17:59
Cum poți obține tot ce-ți dorești în viață. Secretul ca să atragi tot ce gândești. Medicul Constantin Dulcan:

E posibil să primești toate lucrurile pe care ți le dorești în viață, spune neurologul Constantin Dulcan. Totul are legătură cu gândurile noastre, care au o putere incredibilă.

„Am avut experiențe de mic, le-am verificat. Nimeni nu mă crede dacă-i spun că după ce mi s-a satisfăcut dorința prima oară mi-am programat eu să văd dacă nu cumva este o întâmplare. La vârsta aia nu-ți pui acele întrebări, eu mi-am pus. Eu cred că de mic gândeam ca un adult. Trebuie să îți propui cu convingere. A vorbi din vârful limbii «Dă-mi și mie!», nu o să-ți dea nimeni nimic. În toată psihologia modernă se discută astăzi despre vizualizare, despre implicarea ta, ca și cum ai construi mental ceva. Acel lucru se poate întâmpla pentru că gândul nostru este o misiune de creier, pleacă din creier și este o misiune de forță”, a spus profesorul Constantin Dulcan, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și Mihai Albu are cancer. Designerul a fost operat cu puțin timp în urmă. Primele declarații

Medicul neurolog spune că e important să păstrăm în minte tot timpul lucrurile pe care ni le dorim fiindcă subconștientul are capacitatea să materializeze aceste gânduri în realitate.

„Gândul are o forță, este cea mai puternică forță din Univers. Cu un gând s-a construit Universul, să fie. Trebuie să-ți propui. Este un lucru care trebuie să fie spus, noi ne propunem conștient scopuri. Acest scop dacă-l păstrăm în minte un timp repetat, el stă preluat de subconștient. Subconștientul este echivalentul Universului. El deține această inteligență infinită și are capacitatea de materializare a acestui gând. Eu la vârsta aia nu eram conștient de ce spuneam, dar acum știu foarte bine. Noi ne propunem scopuri conștient, dar subconștientul are capacitatea de materializare a gândului nostru.

Sigur, trebuie să ceri ceva care este într-un spațiu de posibilități. Nu poți să ceri să primești castele, pentru că nu o să-ți dea nimeni niciodată. Faptul că noi putem să ne materializăm niște gânduri este o simplă lecție. Momentul de trezire și cel de adormire reprezintă o stare de modificare a conștiinței. Ne trezim din theta spre alfa, iar seara din alfa trecem în theta. Am experimentat, iar, a doua zi, lucrul pe care mi l-am propus s-a întâmplat fără niciun fel de dubiu”, a mai precizat profesorul Constantin Dulcan, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și Părintele Calistrat Chifan îndreaptă un deget acuzator către părinţii care îşi împing copiii pe calea pierzaniei: „Părinţii îi strică. La 14 ani, ei ştiu de femei, băutură, cluburi de fiţe. Sunt cazuri pierdute”

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Fructul care i-a șocat pe toți românii. Oamenii n-au știut cum să-l mănânce. A fost nevoie de un ghid pentru a-l consuma
Capital.ro
Rămas bun, maestre! A murit marele actor. Și-a luat adio
Playtech.ro
Delia, ţinută transparentă prin care s-a văzut absolut tot! Aşa nu a mai fost văzută niciodată. A avut mare curaj!
DailyBusiness
Este anunțul zilei pentru milioanele de români care au credite în LEI!
Adevarul
Coșmarul prin care a trecut un culturist: a pierdut zeci de kilograme în 35 de zile. „Corpul meu a început să se mănânce singur”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Prețul carburanților explodează. Ce se întâmplă de la 1 iulie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Oana Roman a făcut o gafă colosală şi a fost taxată imediat: 'Se vede clar că e jeg'
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Ciclonul care a lovit Europa se apropie de România: Meteorologii ANM anunță ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină
Capital.ro
Românii sunt obligați să declare. Au termen doar 30 de zile. Statul a impus amenzi
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
stirilekanald.ro
Bunicul fetei ucise la Sibiu, detalii cutremurătoare! "Când am auzit..."
substantial.ro
Șoc în Cluj-Napoca: Turiste britanice surprinse de prețurile ridicate la cafea comparativ cu veniturile românilor
MediaFlux
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'