Cum poţi plăti rapid taxele şi impozitele locale din Sectorul 4

Contribuabilii din Sectorul 4 au la dispoziție pentru achitarea taxelor și impozitelor locale, pe lângă sediile Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Sector 4 – aflate în str. Nițu Vasile nr.50-54, Calea Șerban Vodă nr.43 și str. Străduinței nr.1 – , mai multe modalități de plată online, sau la distanță.

RomaniaTV.net
25 feb. 2019, 13:50
Cum poţi plăti rapid taxele şi impozitele locale din Sectorul 4

Taxelor şi impozitelor locale din Sectorul 4 pot fi plătite şi: 

  • PRIN GHISEUL.RO 

Dacă nu aveți deja cont și parolă de acces, puteți solicita datele de acces în Sistemul Național Electronic de Plată a Taxelor și Impozitelor, prin confirmarea identității cu ajutorul unui card bancar la secțiunea “Vreau cont”, de pe pagina de internet www.ghiseul.ro. După introducerea datelor personale (CNP, nume, prenume, telefon) și a celor ale cardului, contul va fi creat iar user-ul și parola vor fi trimise pe adresa de email indicată de utilizator.

  • PRIN AUTOMATE DIN REȚEAUA SELFPAY

Taxele și amenzile locuitoriilor sectorului 4 pot fi plătite la orice stație de plată SelfPay pe baza cărții de identitate sau a înștiințării de plată. Staţiile de plată SelfPay pot fi găsite în marile reţele de retail, în universităţi, centre comerciale, pieţe, benzinării şi magazine de proximitate. 

  • PRIN DIRECT DEBIT 

Debitare directă prin intermediul conturilor și/sau cardurilor deschise la Raiffeisen Bank, avantajul cel mai important fiind acela că banca plăteşte în locul dumneavoastră, fără a percepe comision. 

Pentru a plăti impozitele și taxele locale prin metoda debitării directe este necesar să vă deplasați la banca comercială Raiffeisen Bank în vederea ridicării și semnării unui contract de mandat privind plata prin debitare directă. Asigurarea resurselor financiare în conturi și/sau carduri necesare acoperirii debitelor fiscale datorate este următoarea condiție pentru realizarea debitării directe. După etapele arătate banca va face plata debitelor fiscale în mod automat, la data scadentă, în numele dumneavoastră.

  • STAȚIILE DIN REȚEAUA WESTACO

Rețeaua Westaco Express din benzinăriile OMV Petrom încasează taxele și impozitele locale din Sectorul 4, în baza actului de identitate al contribuabilului. 

La secțiunea “Cereri tip”, puteți descărca formularul F-16: Cerere alocare user şi parolă E-TAX;

Transmiteți cererea completată însoțită de copia actului de identitate, certificată ”conform cu originalul”, pe adresa de e-mail [email protected] și așteptați primirea credențialelor (”utilizator” și ”parolă”). După primirea acestora reveniți pe www.online.dgitl4.ro, pentru a efectua plata prin logarea în contul dumneavoastră;

Puteți trimite toate documentele necesare exclusiv online. Acest site este securizat la înalte standarde privind tranzacționarea pe baza de carduri bancare.