Cum poți să ai tenul unei gheișe, doar cu un truc simplu. Secretul dezvăluit despre frumusețea asiaticelor

Există un obiect mic și simplu care face minuni cu tenul doamnelor din lumea întreagă. Eficența lui este garantată de femeile din Japonia.

06 ian. 2022, 17:47
Cum poți să ai tenul unei gheișe, doar cu un truc simplu. Secretul dezvăluit despre frumusețea asiaticelor

Cum poți să ai tenul unei gheișe, doar cu un truc simplu. Buretele konjac reprezintă un adevărat miracol pentru sănătate. Curăță tenul cât ai clipi și este prietenos cu mediul. Acesta este alcătuit din fibre naturale din rădăcină de konjac.

Cum poți să ai tenul unei gheișe, doar cu un truc simplu. Secretul dezvăluit despre frumusețea asiaticelor

“Buretele konjac este unic, având în vedere că este parte din rădăcina unei plante, așa că mai natural de atât nu există. Are o textură relativ bizară când este ud, un pic gelatinoasă. Interesant este că planta este alcalină și îi oferă produsului puterea de curățare”, a povestit o cosmeticiană de top pentru elle.com.

Asfel, când este în formă uscată, buretele konjac este destul de aspru și foarte tare. Acesta trebuie umezit pentru a se înmuia și presat ușor pentru a elimina surplusul de apă. Se poate folosi ușor și simplu sau se poate folosi cu un gel de curățare. Buretele konjac curăță și exfoliază blând în același timp, lăsând pielea netedă și strălucitoare. Este bine să fie folosite mișcări lente, circulare, pentru a elimina celulele moarte și urmele de produse cosmetice. După ce ai terminat rutina de curățare, clătește buretele și lasă-l să se usuce de la sine. Cel mai bine ar fi să nu-l lași pe chiuvetă, ci să-l ții agățat.

Buretele konjac este realizat din materiale naturale și se degradează destul de repede. Se poate folosi între șase și opt săptămâni. De asemenea, este bun nu numai pentru față, ci și pentru corp.

Este un burete pentru curățare. Se găsește în varianta pentru față/ corp/ bebeluși. În plus, bureții sunt colorați în funcție de problema pe care o rezolvă sau tipul de ten. Veți găsi burete negru, roz, verde, roșu sau alb. Eu am comandat negru, cu cărbune din bambus pentru ten gras.

Este un burete alcalin, care curăță, exfoliază, împrospătează și hidratează natural pielea.

Destinat pentru tenul gras și predispus la acnee, buretele Konjac cu cărbune din bambus îndepărtează excesul de sebuum. Acești bureți Konjac nu conțin substanțe chimice, aditivi și substanțe iritante. 100% biodegradabil și foarte durabil, acest complex umed de plante bogate în fibre este amestecat manual cu apa naturala filtrata prin roca vulcanica și transformat în burete konjac.
Descoperit pentru prima oara în regiunea Indochina, Konjac a fost folosit în China, Japonia, și Korea de mai mult de 1500 de ani că medicament, aliment, ajutor în dieta și că un produs pentru frumusețe. Foarte apreciat pentru proprietățile sale buretele Konjac a fost inițial creat și utilizat pentru pielea delicata a copiilor.

Citește și: Alimentul minune care te scapă de răceală, previne Alzheimerul şi reduce tensiunea arterială