Cum poți să ieși de pe un grup pe WhatsApp fără ca restul persoanelor să știe? Noua opțiune introdusă de Meta

Aplicația WhatsApp vine în ajutorul utilizatorilor cu o nouă opțiune care va schimba total lucrurile. De acum, utilizatorii pot părăsi un grup, fără care restul pesoanelor să fie notificate.

09 mart. 2023, 14:30
Cum poți să ieși de pe un grup pe WhatsApp fără ca restul persoanelor să știe? Noua opțiune introdusă de Meta

Cel puțin o dată în viață ai fost pus în situația în care să faci parte dintr-un grup de WhatsApp pe care ai vrut să îl părăsești, dar te-ai simțit incomod față de celelalte persoane să faci acest lucru. Ei bine, Meta a introdus acum o opțiune nouă prin care utilizatorii pot părăsi grupurile în care nu mai vor să fie, fără ca restul persoanelor să cadă acest lucru.

Citește și: Categoria de utilizatori de WhatsApp care nu va mai putea folosi aplicația din 2023. Accesul va fi restricționat de pe aceste tipuri de telefoane

WhatsApp este una dintre cele mai ultilizate aplicații, tocmai pentru faptul că utilizatorii pot discuta între ei, cu toate că se află la distanțe foarte mari, de mii de kilometri distanță. Mai mult de atăt, pe un singur grup pot fi reunite persoane din toate colțurile lumii. Totuși, mai devreme sau mai târziu, vine un moment în care vrei să părăsești un astfel de grup. Funcția introdusă de Meta permite utilizatorilor să părăsească un grup, fără ca ceilalți participanți să fie notificați. Această funcție a fost introdusă la începutul anului și este una definitivă.

Noua funcție WhatsApp

Totuși va exista o persoană care va fi notificată cu privire la faptul că ai părăsit grupul respectiv, respectiv administratorul grupului sau al comunității. În mod evident și restul utilizatorilor vor putea să observe că ai părăsit grupul respectiv dacă vor consulta lista participanților.

Înainte ca această funcție să fie introdusă, toți membrii unui grup de WhatsApp erau notificați în momentul în care cineva se retrăgea din acesta, ceea ca de multe ori isca situații stânjenitoare sau discuții inutile.

Persoana care vrea să părăsească un grup, trebuie să se asigure că a activat această setare din meniul aplicației WhatsApp. Opțiunea poate fi folosită pentru orice grup din care faci parte.

Citește și: WhatsApp lansează o nouă funcție! Utilizatorii îşi vor putea trimite mesaje singuri