WhatsApp lansează o nouă funcție! Utilizatorii îşi vor putea trimite mesaje singuri

WhatsApp lansează o nouă funcție în cadrul aplicației. Este vorba de „Message Yourself”, care după cum sugerează și numele, le va permite utilizatorilor să își trimită singuri mesaje.

29 nov. 2022, 11:16
WhatsApp lansează o nouă funcție! Utilizatorii îşi vor putea trimite mesaje singuri

WhatsApp lansează o nouă funcție. Vești bune pentru utilizatorii WhatsApp! Platforma lansează o nouă funcție care le va permite utilizatorilor să își trimită singuri mesaje. Astfel, oamenii vor putea să își salveze unele informații pe care ulterior să le acceseze mult mai rapid.

Citește și Veste proastă pentru utilizatorii WhatsApp. Dispozitivele care nu vor mai putea rula aplicaţia de luna viitoare

Vești bune pentru utilizatorii WhatsApp!

Noua funcție WhatsApp se numeşte „Message Yourself” (scrie-ţi singur), care după cum sugerează și numele, le va permite utilizatorilor să își trimită singuri mesaje.

Astfel, utilizatorii aplicației vor putea să își salveze de la însemnări, la liste de cumpărături sau link-uri, pe care ulterior le pot accesa mult mai rapid atunci când vor avea nevoie de ele.

Noua funcție din cadrul aplicației va deveni vizibilă atunci când va fi folosită funcţia de iniţiere a unei noi comunicări. Ulterior, va apărea un chat propriu  în această listă deasupra tuturor intrărilor din agenda de contacte.

După ce a fost trimis mesajul de inițiere, chat-ul cu propria persoană va apărea alături de celelalte chat-uri private şi grupuri de discuţii. Acesta va fi afişat primul pe ecran.

„Message Yourself” nu este o noutate pentru aplicaţiile de comunicare și asta pentru că Slack, Telegram şi alte aplicații și platforme de comunicare au de mai mult timp funcţii similare.

Citește și Marea greșeală pe care o fac utilizatorii de WhatsApp. Iată cum să te ferești de hackeri și să-ți păstrezi confidențialitatea