Cum poţi să îţi schimbi culorile din casă cu o aplicaţie pentru iPhone

Dacă vă place să schimbaţi aspectul casei, acum nu mai trebuie să vă cumpăraţi tot timpul noi accesorii, ci doar să folosiţi o aplicaţie pentru iPhone. Şi nişte becuri speciale.

RomaniaTV.net
29 oct. 2012, 17:31
Cum poţi să îţi schimbi culorile din casă cu o aplicaţie pentru iPhone

O companie olandeză a lansat un nou bec LED care poate lumina casa în orice culoare doriţi şi care este controlat de o aplicaţie pentru iPhone sau iPad.

Becul se amplasează în locul oricărui bec normal şi este însoţit de o cutie de control, ce trebuie conectată la internet. Becul poate fi controlat printr-un iPhone sau iPad chiar şi când nu sunteţi acasă: dacă vreţi să speriaţi hoţii, becurile pot fi aprinse şi atunci când sunteţi în vacanţă.

Compania a realizat patru setări de bază a becurilor, în funcţie de efectele pe care le pot avea asupra oamenilor. Aceste setări ajustează culoarea şi luminozitatea pentru a vă ajuta să vă relaxaţi, citiţi, concentraţi sau să deveniţi plini de energie.

Becurile sunt disponibile doar din magazinele Apple sau de pe Apple.com şi costă 179 de lire sterline un set compus din trei becuri şi o cutie de control. Un bec separat costă 49 de lire sterline.