Cum răceşti băuturile rapid, în numai două minute. Cea mai simplă metodă

Publicat: Sâmbătă, 11 August 2018 11:07 // Actualizat: Sâmbătă, 11 August 2018 11:07 // Sursa: romaniatv.net

Este vară şi tot ceea ce îţi doreşti este să bei o băutură rece, însă ai uitat să o pui din timp la frigider sau congelator. Iată cea mai simplă metodă care te ajută să răceşti băutura într-un timp foarte scurt.

Apă în bol

Umple un bol mare cu destul de multă apă pentru a acoperi sucurile pe care ai nevoie să le răceşti, dar lasă câţiva centimetri liberi sus.

Adaugă gheaţă

Adaugă cât poţi de multă gheaţă în apă.

Amestecă sarea

Adaugă un pumn de sare, grunjoasă sau de masă. Sarea va coborî temperatura apei, făcând-o un agent de răcire mult mai eficient.

Amestecă ingredientele

Învârte rapid amestecul pentru a combina ingredientele. Apoi adaugă cutiile de suc şi întoarce-le odată la 10 secunde, vreo 2 minute. Amestecă încet să nu dai apă şi gheaţă pe jos.

Clăteşte şi bea

După aproximativ 2 minute, scoate cutiile din amestecul rexe şi clăteşte-le sub un jet de apă pentru a îndepărta sarea. Acum ştii cum să răceşti sucul imediat!

Nu lăsa sucurile dietetice să se încălzească prea tare

Un semnal de alarmă pentru iubitorii de sucuri light: aspartamul (îndulcitorul artificial) se descompune la temperaturi înalte, deci dacă laşi sucul în maşină, iar temperatura trece de 30 o C, vei obţine o băutură scârboasă cu un gust neplăcut, chiar şi după răcire.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
gheata metode racire răcire
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8378
RON
06 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H