Cum reacționează Fuego atunci când o persoană apropiată îi face rău: „Vine un moment în care salvarea ei depinde de mine”

Ca orice om, și Fuego a fost, adesea, ținta invidiei, dușmăniei și a răului făcut de oameni care s-au lăsat conduși de astfel de emoții. Iar dezamăgirea este cu atât mai mare atunci când oamenii care te urăsc și îți fac rău sunt dintre apropiați. Artistul știe, însă, cum să aibă ac de cojocul lor.

27 feb. 2024, 10:11
Cum reacționează Fuego atunci când o persoană apropiată îi face rău: „Vine un moment în care salvarea ei depinde de mine”

Fuego a fost, în repetate rânduri, dezamăgit de cei apropiați. Cu toate astea, artistul recunoaște că nu s-a răzbunat niciodată și că nu simte nevoia să facă acest lucru pentru că întotdeauna soarta s-a întors în favoarea lui.

Cum reacționează Fuego atunci când o persoană apropiată îi face rău: „Am acționat, am făcut binele și nu mi-a păsat de ceea ce a fost cândva”

Sunt mulți oameni care m-au rănit sau m-au dezamăgit. Soarta s-a întors într-un fel, neștiut de nimeni, și acei oameni au ajuns, cu sau fără voia lor, într-o situație în care salvarea lor depindea de mine. N-am stat pe gânduri, n-am ezitat, n-am așteptat rugăminți sau păreri de rău exprimate sub formă de iertare.

Nu! Am acționat, am făcut binele și nu mi-a păsat de ceea ce a fost cândva. N-am scos ochii nimănui mai apoi, ba chiar am păstrat doar pentru mine. Nu mă refer doar la ajutor material, ci la situații, vorbe bune, implicare sau încredere. Nici nu m-am răzbunat vreodată și nici n-am stat la colț ca să-i arăt greșeala celui care m-a rănit tare la un moment dat„, a spus artistul Fuego, pentru viva.ro.

Citeste si Cum reușește Fuego să se mențină în formă la cei 47 de ani! Metoda prin care a luptat cu kilogramele în plus: „Nu sunt un împătimit”

Artistul face bine necondiționat

Artistul susține, de asemenea, că atunci când îi faci un bine cuiva nu trebuie să aștepți ca acea persoană să-ți întoarcă binele, ci să-l faci necondiționat, din tot sufletul.

Eu nu aștept niciodată răsplată pentru binele pe care-l fac. Nu am fost construit așa, nu am primit această educație și de mic am învățat că atunci când vreau să fac ceva bun din tot sufletul, nu am nevoie nici de motive, nici de osanale și nici de mulțumiri, pentru că investesc sufletul meu și pentru că asta este împăcarea mea, nefiind forțat.

Cred că lumea în sine ar trebui să fie așa, chiar dacă pare ceva lipsit oarecum de sens pentru mulți. Nu trebuie să fii bun doar ca să ai foloase, nu trebuie să arăți ceva cu scop demonstrativ sau și mai rău, să te bați cu pumnul în piept. Viața ne oferă șansa de a ajuta, iar dacă o putem face, e păcat să ratăm această șansă„, scrie Fuego, pe Facebook.

Citeste si Fuego, asaltat cu trandafiri și borcane cu dulceață, chiar în mijlocul spectacolului! S-a urcat pe scaun și a continuat să cânte: ”Dacă pic, pic la dumneata în brațe, doamnă!”