Cum reușește Andra Măruță să își mențină silueta, după ce a slăbit: „Femeile nu mai sunt reduse la dimensiunile lor”

După ce la începutul acestui an, Andra Măruță se plângea că a ajuns la 70 de kilograme, acum soția celebrului prezentator de la ProTV a reușit să slăbească spectaculos. Dar iată cum se menține acum în formă.

15 iun. 2022, 15:42
Cum reușește Andra Măruță să își mențină silueta, după ce a slăbit: „Femeile nu mai sunt reduse la dimensiunile lor”

Acum, ea are 64 de kilograme, dar nu are de gând să se oprească la această greutate. Artista consideră că femeile nu trebuie să arate toate la fel.

Cum se menține în formă Andra Măruță, după ce a slăbit 6 kilograme

Într-un interviu recent, Andra Măruță a dezvăluit că, deși nu a ajuns la greutatea pe care și-o dorește, dar se simte minunat în pielea ei, mai ales după ce a găsit metoda ideală de a se menține în formă.

Citește și: Andra l-a sunat pe Cătălin Măruţă la miezul nopţii. Unde se afla prezentatorul: „E panicată întotdeauna”

„Mă ajută faptul că dansez ore întregi pe scenă, cred că ard mii de calorii în concerte! Nu aș zice că am slăbit spectaculos, însă îmi reintru treptat în formă, cu siguranță. Eu mă simt minunat. Trăim vremuri luminoase în care femeile nu mai sunt reduse doar la vârsta lor și la dimensiunile lor și mă bucur că e în regulă să nu fim toate la fel.

Avem sau nu 1,80 m înălțime, 90-60-90, părul lung sau nu-știu-cum, nu e atât de important, nu suntem obiecte decorative. Trebuie să fim apreciate fiecare pentru calitățile noastre, și pentru asta trebuie să ne înconjurăm de oameni care nu văd doar „ambalajul”, a declarat Andra Măruță pentru revista VIVA. 

Cum a afectat-o pe artistă pandemia de coronavirus

Mai mult decât atât, Andra a mărturisit că lipsa concertelor din pandemie nu a ținut-o departe de marea ei pasiune, muzica. Și-a petrecut timpul în studio.

„Mi-a fost dor să urc pe scenă, dar, cât s-a putut, nu am stat departe de studio. Am înregistrat, am repetat, am compus. Mi-am lăsat mintea să zboare liberă și mi-a făcut bine. Cred că se vede când am un concert acum: am multă energie! Și în curând voi putea lansa noi materiale, noi piese”, a mai spus Andra Măruță.

Iar a vorbit și despre cei doi copii, pe care îi are prezentatorul TV Cătălin Măruță: „ Deja suntem la jumătatea anului? Timpul trece atât de repede! Dacă nu aș vedea cum, pe zi ce trece, Eva și David cresc, se schimbă, aș zice că timpul stă pe loc.

Citește și: Cătălin Măruţă, îndrăgostit de Ioana Ginghină. Abia acum s-a aflat! Ce reacţie va avea Andra: „Mi-aduc aminte şi acum acele secvenţe”

Probabil am impresia asta și pentru că venim după o perioadă cu restricții care ne-au făcut să simțim că timpul a înghețat, am așteptat cu toții să treacă pericolul ca să putem să ne întâlnim din nou, să călătorim. Din fericire, iată, acum putem face lucrurile acestea și timpul trece altfel!”