Cum reușește Monica Tatoiu să fie plină de energie la 67 de ani: „De la înjurăturile elevilor”

Monica Tatoiu a dezvăluit care este secretul energiei debordante de care dă dovadă chiar și la vârsta de 67 de ani.

18 mai 2023, 23:36
Cum reușește Monica Tatoiu să fie plină de energie la 67 de ani: „De la înjurăturile elevilor”
Monica Tatoiu are mereu o stare de spirit bună, chiar și la 67 de ani

Monica Tatoiu a vorbit despre lucrurile care o fac să se simtă atât de bine, chiar dacă are deja o vârstă destul deînaintată. Întrebată despre cum reușește să aibă mereu o stare de spirit  pozitivă, aceasta a răspuns cu o glumă.

„Am 67 de ani și am fost profesoară de mate, de la înjurăturile elevilor (n.r. arată atât de bine)”, a declarat femeia de afaceri pentru spectacola.ro.

Citește și: Câţi bani cheltuieşte Monica Tatoiu pe vacanţe: ”Independența și liniștea costă mai mult decât luxul”

De ani buni, vedeta are o tradiție atunci când vine vorba de ziua ei de naștere. În fiecare an, pe 21 iunie, pleacă în Franța, acolo unde participă la un festival de muzică celebru. Aceasta cântă și dansează toată noaptea, pe gratis.

„Deci ce sfat vă dau, în legătură cu vacanțele. Ziua mea e pe 21 iunie și  tot atunci plec undeva în Franța, iar dacă aveți liber un sfârșit de săptămână, mergeți în Franța, la Fete de la Musique. În fiecare 21 iunie, de prin anii 60, în toate orașele din Franța există câte o piață, iar în fiecare piață cântă un altfel de muzică. Te duci la un gen, după te muți la altul de fanfară, spre exemplu. Într-un oraș mic, sunt cel puțin cinci formații care cântă și dansezi până noaptea gratis”, a mai declarat ea.

Citește și: Monica Tatoiu refuză să meargă la cimitirul unde este înmormântată mama ei: „Simt bisericile în care a intrat Diavolul”

Vedeta iubește vacanțele, așa că vizitează mereu locuri noi, la care unii oameni doar visează să ajungă.

„Acum plec în Martinica, ca să dansez de ziua mea, pentru că la Fête de la Musique este de ziua mea. Am ajuns să fac lucrul acesta pentru că citesc foarte mult, apropo de această lansare, față de generația tânără, care nu citește, ei le citesc doar pe cele care au imagini. Citesc cele mai bune ghiduri de călătorie, care nu au poze. Eu întotdeauna când mă duc undeva, nu mă duc cu turmă, eu mereu mă duc să descopăr ceva nou, nu sunt deschizător de drumuri, eu nu urmez turma, după cum mă îmbrac, după cum vorbesc, după toate lucrurile pe care le fac”, a adăugat Monica Tatoiu.