Cum rezistă Cristina Cioran după despărțirea de Alex Dobrescu. Bărbatul a fost surprins la scurt timp după separare în prezența unei alte femei

Cristina Cioran a dezvăluit cum se simte în această perioadă, după despărțirea de Alex Dobrescu, tatăl fetiței ei.

27 nov. 2022, 09:44
Cum rezistă Cristina Cioran după despărțirea de Alex Dobrescu. Bărbatul a fost surprins la scurt timp după separare în prezența unei alte femei

Între Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-a înfiripat rapid o poveste de dragoste, devenind rapid și părinți. Cei doi păreau că se iubesc foarte mult și că nu se vor despărți niciodată. Dar, la un moment dat, bărbatul a anunțat fără ca cineva să se aștepte, că acum este doar un fost pentru Cristina.

Despărțirea celor doi a fost un șoc pentru toată lumea, aceștia punând ruptura dintre ei pe seama viziunilor diferite asupra viitorului. Ceea ce a șocat și mai mult a fost faptul că Alex Dobrescu s-a afișat la scurt timp cu noua lui iubită.

Citește și: Cristina Cioran, acuzații dure la adresa fostului iubit: ”Să își achite ce are de achitat”

Diana este cea care l-ar fi cucerit într-o secundă pe tatăl fetiței Cristinei Cioran, fiind dragoste la prima vedere. Cristina Cioran nu a reacționat pe moment în nici un fel, dar acum nu a mai suportat și a spus lucrurilor pe nume. Vedeta nu dramatizează deloc situația, chiar dacă a rămas mamă singură, dar recunoaște că despărțirea a fost una grea.

Nici noua relație a bărbatului nu îi convine, pentru că l-a iubit, și îi este greu să își nege sentimentele. Ea mai spune că oricât de mult o afectează despărțirea de Alex, preferă să înfrunte adevărul, decât să trăiască în minciună.

Cristina Cioran este convinsă că lucrurile vor reveni la normal la un moment dat și se va bucura de fetița ei, chiar și fără Alex Dobrescu alături.

Citește și: Cristina Cioran a reacționat după ce tatăl fetiței s-a afișat cu noua iubită: „O poveste care s-a închis”

„Nu vreau să se înțeleagă greșit, ușor nu mi-a fost. Nu mi-a fost ușoară despărțirea. Nici apropierea lui de altcineva nu mi-a picat bine. Eu nu trăiesc în drame, sunt o persoană foarte stabilă, iar de cele mai multe ori poate exagerez fiind critică cu oamenii apropiați mie. Normal că suferi, trebuie să fim nebuni să credem că nu suferim. Toate trec mai devreme sau mai târziu! Și mai am o vorbă bună: „Ce vrei, să fii fericit sau să știi adevărul? ””, a declarat Cristina Cioran în emisiunea lui Cătălin Măruță, potrivit wowbiz.ro.