Cristina Cioran a reacționat după ce tatăl fetiței s-a afișat cu noua iubită: „O poveste care s-a închis”

Cristina Cioran a reacționat după ce tatăl fetiței s-a afișat cu noua iubită. Actrița și iubitul ei, Alex Dobrescu, păreau să trăiască una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, iar venirea pe lume a fetiței avea să întărească relația lor, însă nu a fost așa.

22 nov. 2022, 09:23
Cristina Cioran a reacționat după ce tatăl fetiței s-a afișat cu noua iubită: „O poveste care s-a închis”
Cristina Cioran a reacționat după ce tatăl fetiței s-a afișat cu noua iubită

Cristina Cioran a reacționat după ce tatăl fetiței s-a afișat cu noua iubită. Alex Dobrescu a fost cel care a anunțat că s-a despărțit de actriță, iar apoi au ieșit la iveală mai multe detalii neștiute despre relația lor.

Se pare că bărbatul, care declara în urmă cu doar câteva zile că urmează să facă nuntă cu Cristina Cioran, a trecut peste despărțire și și-a făcut o nouă iubită, cu care s-a afișat deja pe rețelele sociale.

Cristina Cioran a reacționat după ce tatăl fetiței s-a afișat cu noua iubită

La scurt timp de la publicarea fotografiei, Cristina Cioran a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care a mărturisit că povestea lor s-a încheiat, iar acum se focusează doar pe fetița lor. Se pare că nu sunt șanse ca cei doi să redevină un cuplu.

Știu că îmi cereți un punct de vedere, deocamdată nu este cazul. Nici nu înțeleg de ce atâta interes pentru o poveste care s-a închis. Fiecare merge mai departe, fiecare are dreptul la fericire, iar eu respect foarte mult asta. Pentru mine este importantă este Ema, sănătatea ei, viața ei, fericirea ei. Este bine, a trecut peste otită. O să ne mai auzim, dar vă mulțumesc.”, a transmis Cristina Cioran pe rețelele sociale.

Citește și: Cristina Cioran dezvăluie experienţa traumatizantă a naşterii micuţei Ema: „A fost o perioadă foarte urâtă. Când m-a luat salvarea, Alex a crezut că am murit…”

Conversații halucinante între Cristina Cioran și Alex Dobrescu

Zilele trecute, Alex Dobrescu surprindea pe toată lumea după ce spunea sus și tare că s-a despărțit de Cristina Cioran. De atunci lucrurile au luat o întorsătură total neobișnuită. Acesta a avut probleme cu poliția după ce a dat o petrecere.

Sătulă de toate aceste lucruri, Cristina Cioran i-a trimis acestuia o serie de mesaje în care îl acuză că lumnea nu știa de el până să fie iubitul ei. Alex Dobrescu nu a stat cu mâna în sân și a hotărât să o facă pe aceasta de râs în mediul online. Mai exact, a decis să posteze pe Instagram mesajele pe care aceasta i le-a trimis cu intenția de a le arăta și celorlalți cum este jignit. (Vezi AICI mesajele)