Cum rezistăm la minus 30 de grade: Bocancii cu încălzire VIDEO

Simplii boncanci şi şosetele de lână sunt deja istorie. Bocancii cu încălzire sau cu încălzitoare adezive este sunt cea mai bună variantă pentru a rezista la temepraturile extrem de scăzute cuc are ne cnfruntăm în această perioadă.

RomaniaTV.net
02 feb. 2012, 08:06
Cum rezistăm la minus 30 de grade: Bocancii cu încălzire VIDEO

Bocancii sunt echipaţi cu un sistem de încălzire care poate fi alimentat la laptop sau la priză. Sistemul asigură căldura la minus 32 de grade Celsisus. „Ca să porneşti sistemul de încălzire, se apasă pe un buton. Nivelul redus este ledul galben, care indică o temperatura de 45 de grade şi funcţionează patru ore, iar nivelul ridicat indică o temperatură de 60 de grade şi funcţionează până la două ore”, a explicat vânzătoarea magazinului.

O pereche de astfel de bocanci costă între 1.300 si 1.500 de lei.

Dacă nu vă permiteţi să cumpăraţi bocanci cu încălzire, puteţi alege o variantă mult mai ieftină: încălzitorul adeziv. Acesta se lipeşte pe partea exterioară a şosetei şi menţine piciorul cald aproximativ cinci ore. Preţul unui pachet de încălzitoare adezive variază între 10 si 20 de lei. Acestea se pot folosi şi pentru încălzirea mâinilor sau a spatelui.