Cum s-a fotografiat Lidia Buble în toaletă. Fanii s-au întrebat dacă este ea: „Să-ţi fie ruşine”

Lidia Buble nu îşi lasă fanii cu gura deschisă aproape cu fiecare postare pe care o face pe reţelele de socializare. Recent, a împărtăşit o imagine din toaleta unui spa, iar prietenii virtuali s-au întrebat dacă este ea.

RomaniaTV.net
17 ian. 2020, 13:57

 Artista a slăbit foarte mult, însă ea spune că se simte bine la această greutate. Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, blondina s-a fotografiat în oglindă, în toaleta unui centru spa. Imaginea extrem de sexy a strâns zeci de mii de like-uri, dar şi comentarii de laudă.

 „Să-ți fie rușine că te-ai gândit să te îmbraci așa de mișto/ Mor astia prin baie daca mai pui poze din astea. Esti superba„, sunt doar câteva dintre comentariile transmise de fani.

„Cred că sunt bolnavă din dragoste”

Totul este incitant atunci când se vorbește despre intimitatea vedetelor, fiindcă fanii sunt dornici să afle nu numai ce se află în spatele ușilor închise ale locuințelor, ci – mai ales – cum se desfășoară ”evenimentele” în dormitor.

 Lidia Buble și Răzvan Simion nu reușesc, nici ei, să scape de unele întrebări de-a dreptul incomode, iar Lidia a fost ”chestionată” chiar de Mihai Morar. Frumoasa vedetă a intrat în joc și a făcut dezvăluiri… fierbinți. Este fericită și își trăiește fericirea în fiecare zi, Răzvan Simion o răsfață permanent, iar o ”dietă pe bază de iubire” este recomandată oricui.

”Cred că sunt bolnavă din dragoste. Nu ştiu când am fost tristă ultima dată, pentru că în ultima vreme sunt foarte fericită. Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste a fost să mi se spună că sunt o zână’‘, a declarat Lidia Buble la Antena Stars.