Cum s-a îmbolnăvit Nicuşor Dan de COVID-19: „Mi-a adus fetiţa de la grădiniţă”. Ce spune despre vaccinare

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că nu s-a vaccinat anti-COVID pentru că în urmă cu aproximativ jumătate de an a fost infectat cu noul coronavirus, după ce fetiţa sa a contractat infecţia la grădiniţă.

31 oct. 2021, 13:05
Cum s-a îmbolnăvit Nicuşor Dan de COVID-19: „Mi-a adus fetiţa de la grădiniţă”. Ce spune despre vaccinare

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a povestit, la Prima Tv, că a fost diagnosticat cu COVID-19 în urmă cu aproape jumătate de an şi că în viitorul apropiat intenţionează să se vaccineze.

„După cum ştiţi, sunt un om de ştiinţă, sunt un om care vine din mediul academic, care citeşte, se informează şi ascultă de vocea ştiinţei. Mi-am vaccinat fetiţa. Nu m-am vaccinat pentru că am trecut prin coronavirus, mi-a adus fetiţa de la grădiniţă. Sunt cam cinci-şase luni de atunci. Mă voi vaccina şi în momentul în care mă voi vaccina o să aflaţi”, a afirmat Nicuşor Dan, la Prima Tv.

Citeşte şi: Nicuşor Dan mai vrea un mandat la Primăria Capitalei: „În administraţie lucrurile se petrec mai lent decât în viaţa reală, azi se vede ce ai făcut acum doi ani”

Incidenţa COVID-19 în Bucureşti continuă să scadă. În ce condiţii s-ar putea redeschide şcolile şi grădiniţele

Incidenţa COVID-19 în Bucureşti este, duminică, de 14,35 cazuri la mia de locuitori, potrivit DSP Bucureşti. Este a noua zi în care incidenţa scade în Capitală.

Cea mai mare valoare a fost atinsă pe 22 octombrie – 16.54 la mia de locuitori, conform DSP Bucureşti.

În urmă cu o lună, pe 30 septembrie, incidenţa COVID-19 în Bucureşti era de 6.64.

Citeşte şi: CERTIFICATUL VERDE va deveni OBLIGATORIU aproape peste tot. Documentul a fost depus la Parlament