Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Pentru acest eveniment, a ales un alt designer”Ne onorează purtând ţinutele noastre”

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia lui şi-au făcut apariţia la ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea şi a Reginei Camilla, care are loc la Westminster Abbey.

06 mai 2023, 15:17
Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Pentru acest eveniment, a ales un alt designer”Ne onorează purtând ţinutele noastre”
Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles al III-lea

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Soţia preşedintelui României este în atenţia presei, dar şi a internauţilor, atunci când vine vorba despre stilul său vestimentar. În ultima vreme, a fost des criticată de designerii români şi nu numai pentru alegerile sale vestimentare, în cadrul unor evenimente importante.

Citeşte şi: Carmen Iohannis a făcut furori în Argentina. Rar o vezi pe Prima Doamnă a României îmbrăcată astfel FOTO

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles al III-lea

Ei bine, dacă în ultima vreme, Carmen Iohannis a purtat ţinutele create de Andreea Tincu, de această dată, la ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea, a ales să poarte o ţinută semnată Irina Schrotter. Nu doar soţia Preşedintelui a făcut această alegere, ci şi Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Regale a României.

Carmen Iohannis a ales să poarte o rochie turcoaz, peste genunchi, o haină în aceeași culoare și o pereche de pantofi bej, cu toc cui. Prima Doamnă a României a optat pentru un machiaj de ocazie, iar părul și l-a ondulat și l-a strâns într-un coc lejer.

Onoraţi să asigurăm ţinuta Majestăţii Sale Margareta, Custodele Coroanei Regale a României, în calitate de furnizor oficial al Casei Regale a României, şi ţinuta Primei Doamne a României, Carmen Iohannis, la Ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea. Imaginile în care Majestatea Sa, alături de Principele Radu, şi Prima Doamnă a României, alături de preşedintele Klaus Iohannis, ne onorează purtând ţinutele realizate de noi”, a scris Irina Schrotter, pe pagina sa de Facebook.

Câte sute de euro cheltuie Carmen Iohannis

Carmen Iohannis a fost în mod constant în centru atenției, în primul rând pentru ce este Prima Doamnă a țării și în al doilea rând, pentru că aceasta a făcut o serie de alegeri din punct de vedere vestimentar care au creat o serie de controverse. Aceasta lucrează cu un designer pentru a-și asigura ținutele, iar acum Andreea Tincu a dezvăluit care sunt preferințele soției președintelui. Andreea Tincu colaborează cu Carmen Iohannis de opt ani. Aceasta a povestit cum a ajuns să lucreze pentru Prima Doamnă.

Efectiv am trimis un CV însoțit de portofoliu și tot ceea ce realizasem și mi-am oferit serviciile ca designer, specificând toată activitatea mea profesională și considerând că era momentul ca Prima Doamnă să fie o persoană îmbrăcată de un designer român, ceea ce nu s-a mai întâmplat până la Prima Doamnă Carmen Iohannis. 

A venit răspunsul la o anumită perioadă și mi s-a spus că da. Prima Doamnă dorește să ne întâlnim ca să vadă ceea ce îi propun și să o văd puțin ca și persoană”, a declarat Andreea Tincu la Antena 3.