Carmen Iohannis a făcut furori în Argentina. Rar o vezi pe Prima Doamnă a României îmbrăcată astfel FOTO

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, efectuează un turneu în America Latină. În cadrul vizitei ultimei vizite oficiale din Argentina, Prima Doamnă a României a avut o apariție de senzație, care i-a uluit pe fanii săi de pe rețelele de socializare.

26 apr. 2023, 18:03

Carmen Iohannis a făcut furori în Argentina. De-a lungul timpului, Carmen Iohannis a fost intens criticată pentru ținutele pe care a ales să le poarte în cadrul vizitelor oficiale la care a participat alături de președintele Iohannis.

Citește și Carmen Iohannis a atras toate privirile asupra ei la întâlnirea din Brazilia. Cine este designerul care a făcut rochia purtată de Prima Doamnă

Carmen Iohannis a făcut furori în Argentina

În cadrul ultimei vizite diplomatice pe care a efectuat-o în Argentina, Carmen Iohannis a ultuit întreaga audiență cu apariția sa spectaculoasă.

Prima Doamnă a României a ales să poarte un costum alb elegant format din două piese, realizat de creatoarea de modă autohtonă Andreea Tincu, care a postat pe rețelele de socializare două imagini din cadrul vizitei oficiale din Argentina.

„Vizita oficială în Argentina. Prima Doamnă Carmen Iohannis poarta un deux-pièces elegant, semnat #andreatincu.”, este mesajul pe care designerul Andreea Tincu l-a postat în mediul online.

Recent, președintele Klaus Iohannis a scris pe rețelele de socializare despre importanța relațiilor diplomatice dintre România și țările din America Latină. Șeful statului a subliniat faptul că prin acest turneu vrea să consolideze relațiile diplomatice dintre țara noastră și cele de peste ocean.

„În cadrul vizitei oficiale în Republica Argentina, am convenit astăzi la Buenos Aires cu Președintele Alberto Fernández să dinamizăm dialogul politico-diplomatic și să intensificăm contactele dintre ministerele noastre și agențiile specializate.

Ne-am propus să deschidem noi oportunități de colaborare în domeniile de interes reciproc și să dăm un impuls mult așteptat și schimburilor comerciale.

Atât Argentina, cât și România au cunoscut perioade dificile în istoria contemporană și avem, cu atât mai mult, o misiune comună de îndeplinit, în apărarea drepturilor omului și a statului de drept.

Turneul pe care l-am întreprins în spațiul sud-american a avut rezultate eminamente pozitive, am avut ocazia să discut cu prieteni tradiționali ai României, după mulți ani de când nu s-a mai întâmplat la nivel de președinte.

Țara noastră este bine văzută în America Latină, dar ambiția mea este ca partenerii noștri de peste Ocean să înțeleagă că dorim o aprofundare reală a relațiilor și a cooperării economice.

Cred că prin aceste vizite am contribuit la o conștientizare importantă a faptului că România există, este prezentă și dorește să consolideze aceste legături” a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Citește și Câte sute de euro cheltuie Carmen Iohannis. Designerul acesteia a dezvăluit secretul ținutelor controversate