Cum s-a îndrăgostit Naomy de cel despre care credea că vrea să-i fure câinele. „El voia altceva”

De ceva timp, lucrurile s-au aşezat, în sfârşit, şi în viaţa lui Naomy. A renunţat la prostituţie, şi-a găsit un job decent şi s-a mutat cu iubitul ei, Cristi.

RomaniaTV.net
25 feb. 2014, 09:57

Relaţia merge foarte bine între cei doi, chiar dacă Naomy insistă că vrea să îşi ţină viata personală departe de ochii curioşilor, scrie cancan.ro.

Transsexualul şi Cristi s-au cunoscut în Germania, într-un tramvai, şi s-au plăcut din prima clipă. Iniţial, Naomy a crezut că bărbatul vrea să îi fure câinele, pe care îl avea în geantă, dar când şi-a dat seama că intenţiile lui sunt altele, a cedat.

Citeşte şi Mădălin Voicu: Toţi boschetarii şi toate rapandulele au ajuns să cânte la Eurovision

Până la prima partida de amor nu a mai fost decât un pas. „Îmi place de ea că e un om bun…e generoasă. Ne-am cunoscut în tramvai. M-a atras fizic, a fost dragoste la prima vedere. E problema mea dacă avem planuri serioase sau nu”, a spus Cristi.

Naomy recunoaşte că este foarte geloasă. „M-a întrebat dacă sunt Naomy, i-am spus că da, şi apoi m-a invitat la un club, unde ne-am destrăbalat. Acum locuim împreună. Buchetul acesta de flori e primul pe care mi l-a dat în toată relaţia”, şi-a amintit Naomy. 

Vezi continuarea poveştii de dragoste aici.