Cum s-a purtat Mirela Vaida pe platourile de filmare, după ce a dat pe gât o sticlă de whisky. „Ți-ar mai trebui o pungă de semințe”

Mirela Vaida pare că este urmărită de ghinion. După doi ani de la momentul în care aceasta a apărut la emisiunea „Te cunosc de undeva!” au ieșit la suprafață detalii șocante despre starea în care s-a prezentat aceasta pe platoul de filmări.

21 iun. 2023, 22:54
Cum s-a purtat Mirela Vaida pe platourile de filmare, după ce a dat pe gât o sticlă de whisky. „Ți-ar mai trebui o pungă de semințe”
Cum s-a purtat Mirela Vaida pe platourile de filmare, după ce a dat pe gât o sticlă de whisky. „Ți-ar mai trebui o pungă de semințe”

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, care se află la cârma emisiunii „Acces Direct”. În urmă cu doi ani, aceasta a participat și la emisiunea „Te cunosc de undeva”, o altă producție a Antenei. Se pare că totuși la filmări au avut loc câteva incidente, care sunt de-a dreptul halucinante. Cancan.ro ar fi descoperit că Mirela Vaida s-ar fi făcut de râs, motiv pentru care a decis să apeleze la violență.

Citește și: Adrian Enache este în doliu. A aflat vestea tristă chiar înainte să urce pe scenă. Mirela Vaida a dezvăluit totul: „A cântat, a jucat, iar, între momente, plângea în culise…”

Sursele publicației menționate au susținut că Mirela Vaida ar fi venit pe platourile de filmări destul de bine dispusă, așa că în doar patru ore, prezentatoarea TV ar fi dat gata o sticlă întreagă de whiskey. Atunci când ar fi trebui să ajungă în emisie, Mirela se pare că s-a urcat în lift alături de unul dintre producătorii. Aceasta era deghizată în Pepe, iar producătorul i-ar fi spus, în glumă, că i-ar mai trebui o pungă cu semințe pentru a aduce și mai mult cu artistul.

Enervată de gluma acestuia și afectată de aburii alcoolului aceasta nu s-a mai putut abține și „l-a trosnit” serios pe acesta. Toate aceste derapaje au fost mușamalizate, însă acum au ieșit la suprafață. Și alte persoane din echipa de producție a emisiunii au remarcat faptul că Mirela Vaida era puțin cam prea euforică.

“Asta e beată!”, ar fi spus unul dintre aceștia. Mirela Vaida a auzit și ar fi replicat: “Păi vreau să fiu ca Pepe!”. Imediat a venit și riposta: “Păi, ce, Pepe cântă beat?”.

Pe parcursul anilor, Mirela Vaida a fost în centrul mai multor scandaluri și conflicte, iar sursele menționate aceasta ar avea zilele numărate la Antenă, mai ales pentru că audiențele emisiunii Acces Direct ar fi scăzut radical.

În urmă cu o lună, Amalia Bellantoni, fostă concurentă la “Chefi la cuțite”, a făcut-o praf pe Mirela Vaida, despre care a spus că în spatele camerelor de filmat este o cu totul altă persoană.

„Mirela devenise foarte invidioasă pentru că lumea ne compara. Deseori mă jignea, spunea că soțul meu este un prost, că este manipulat de mine. Era foarte invidioasă că eu vorbeam întotdeauna despre familie, despre copii. Ea este o femeie frustrată care, am înțeles, ar avea probleme în familie. Ea este invidioasă pe viața mea cu soțul meu, că avem un nivel financiar destul de bun. Soțul ei pleacă de acasă câte două săptămâni. Vine la ea o dată la două săptămâni”, a spus Amalia Bellantoni.

Citește și: Mirela Vaida nu-şi lasă copiii la „Vulpiţa şi Viorel”, dar le-a dat telefonul pe mână. Ce a descoperit: „Vom avea o discuţie serioasă”